Karhu vihastui talviuni herätyksestä

Avatar
Louestaja
Viestit: 4320
Liittynyt: 12 Joulu 2006 12:48
Paikkakunta: Vesivehmaa

Viesti Kirjoittaja Louestaja »

Corvus kirjoitti:Mitä pikemmin maaseudun turha asuttaminen lopetetaan, sen parempi.
Tämähän on se cityvihreiden sairas tavoite. Sullotaan kaikki kaupungin slummeihin asumaan ihmisarvotonta elämää ja annetaan maan autioitua. Stressaantuneina kuin minkit häkeissään ihmiset sitten purkaa pahaa oloaan toisiinsa. Itse asun juurikin tällaisessa white trash-lähiössä, eikä hirveästi houkuttele ikkunasta ulos katsomaan.

Muu teksti sitten kumpuaakin niin täydellisestä tietämättömyydestä, ettei kannata kommentoida. Luonnonsuojelusta ei tunnu olevan mitään käsitystä.


"Antakaa minun vielä kerran katsoa tämän maailman hulluutta."
hannes
Viestit: 10809
Liittynyt: 12 Tammi 2006 10:06

Viesti Kirjoittaja hannes »

Tervasuo kirjoitti:
hannes kirjoitti:Luulin että kaikille on jo selvää että ainakaan 'kettutytöt' eivät ole mitään luonnonsuojelijoita - päinvastoin.
Kettutytöt eivät käsittääkseni itsekään nimittäneet itseään luonnonsuojelijoiksi, vaan lähinnä turkistarhauksen vastustajiksi tai eläintensuojelijoiksi. Oppihan on tullut ulkomailta, siis ALF:ilta eli Animal Liberation Frontilta, joka tehnee vieläkin iskuja koe-eläinlaboratorioihin.
Hyvä tarkennus. Eri nimityksiä käyttävät, riippuen poppoosta.

Yleensä ottaen mm. Turinoissakin kun puhutaan luonnonsuojelijoista (sana on joillekin punainen vaate) niin ensimmäiseksi esimerkiksi otetaan nuo 'kettutytöt'. Oikeasti niillä ei ole mitään tekemistä keskenään.

Muutenkin ihmetyttää että ihminen joka kehuu nautivansa luonnossa olosta ja liikkumisesta ei halua mitään tehtävän luonnon hyväksi. Tai jos, niin korkeintaan kaukana kotikonnuilta....
Eräpentti

Viesti Kirjoittaja Eräpentti »

^ Jep, juurikin tuossa viikonloppuna meikäläinenkin niputettiin surutta kettutyttöihin (ja vihreiden puolueohjelmaan). Kovin on yksipuolinen kuva luonnonsuojelua kannattavien ihmisten jutuista. No turkistarhausta voisi jollain aikavälillä ajaakin alas, mutta sellaisen mielipiteen omaaminen on ihan eri juttu kuin laiton ilkivalta. Eläinten oikeudet ovat ihan tärkeä juttu sekin, mutta itse ainakin ymmärrän luonnonsuojelun ihan muista lähtökohdista. Richard Attenborough totesi tuossa taannoin että 50 vuotta sitten luontoa tuhottiin koska ei ymmärretty mitä olemme tekemässä ympäristöllemme. Nyt tuhon laajuus ymmärretään ja silti jatketaan. Se on sellaista nihilismiä, johon en itse pysty.

Jotain muutoksenpelkoahan se tyypittely on, samaa mitä persuja äänestäneidenkin yhteydessä tapaa (itsekin toki lankean jälkimmäiseen toisinaan). Ovat nämä edistysmieliset ja muutosvastarintaiset, ja ne sitten toimivat kaiken yhteiskunnassa nähdyn pahan sylkykuppeina. Porukoiden harmaantuvan, esikaupunkilaistuneen, pikkuporvarillisen naapuruston juttuja kun kuuntelee, niin ilmeisesti juuri kettutytöt ovat vastussa kaikesta nykymaailmassa tapahtuvasta.

No, ennen ne demonit olivat siellä oikeisto-vasemmistoakselin toisessa päässä. Nyt on tällainen jako.
Vee Vee
Viestit: 699
Liittynyt: 23 Tammi 2009 20:23
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Vee Vee »

^
Pitääkö kaikki ketjut tahria puoluepolitiikalla?
Sitä on Vaellusnetissä nykyään yllättävän paljon ja se vähän kuvottaa.

Toisaalta saahan sitä mielipiteensä sanoa...
"Ihmisellä on tässä avaruuvessa kusiaisen valtuudet." -Veikko Huovinen
Eräpentti

Viesti Kirjoittaja Eräpentti »

^ Yritin juuri selittää, että nimenomaan se puoluepoliittinen tyylittely typistää todellisuuden sarjakuvanomaisiksi kuviksi.

Ja toisaalta, politiikka liittyy kaikkeen.
Avatar
rautu
Viestit: 6662
Liittynyt: 26 Tammi 2006 23:03

Viesti Kirjoittaja rautu »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013021 ... 6_uu.shtml

pojat pääsivät vastaamaan vapaalta jalalta....
Kuva
Ei oo häränpäivää!!
Tapsa
Viestit: 534
Liittynyt: 26 Tammi 2006 12:56
Paikkakunta: Orivesi

Viesti Kirjoittaja Tapsa »

Toivottavasti "pojat" oppivat tapauksesta jotain, ehkä eivät ihan heti lähde kokeilemaan uudestaan :evil:
Metsänpoika olen vain, kulkija salomaiden hiljaisten ja tunturien tuulien,aapojen äärettömien.



www.youtube.com/channel/UCTyFpaJiu5UVpEktkVgqV1A videogalleria
Vee Vee
Viestit: 699
Liittynyt: 23 Tammi 2009 20:23
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Vee Vee »

Aikamoiseen julkisuusmyllytykseen kaverit ovat joutuneet. Niin käy nykyään kai aina epäiltäessä metsästysrikosta, törkeää sellaista ainakin. Hyvähän se vaan on, jos ovat syyllisiä, mutta silti hiipii mieleen ajatus siitä, miltä koko rumba tuntuisi jos olisikin syytön. Jos itselle jollakin metsästysreissulla kävisi kehnosti ja joutuisi esimerkiksi pedon ampumaan oikeasti itsepuolustuksena. Koirien kanssa liikkeellä ollessa se on mahdollista.

Nyt en tarkoittanut ottaa kantaa tähän kyseiseen tapaukseen, vaan yleisesti. Se ei ole yksi eikä kaksi foorumia tai huoltoaseman kuppillaa, jossa tätäkin tapausta puidaan ja varmoja mielipiteitä esitetään. Varmasti myös henkilöllisyys on paikallisilla tiedossa.
"Ihmisellä on tässä avaruuvessa kusiaisen valtuudet." -Veikko Huovinen
Walden
Viestit: 283
Liittynyt: 08 Heinä 2010 19:00

Viesti Kirjoittaja Walden »

Perhossa (sic!) oli muutama vuosi sitten vastaava tapaus. Koira hätyytti karhun pesältä ja miehet ampuivat sen itsepuolustuksena.
Asia puitiin käräjillä ja syytteet hylättiin.
Tuttu poliisi joka on innokas metsästäjä, kertoi omana mielipiteenään teon olleen ilmiselvästi tahallinen. Näyttö ei ollut aukoton, joten länsimaisen oikeuskäsityksen mukaan tekijät olivat syyttömiä.
Vee Vee
Viestit: 699
Liittynyt: 23 Tammi 2009 20:23
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Vee Vee »

^
Joo kyllähän ne aina tarkkaan tutkia täytyy.
"Ihmisellä on tässä avaruuvessa kusiaisen valtuudet." -Veikko Huovinen
Tantero
Viestit: 12
Liittynyt: 05 Tammi 2011 09:22
Paikkakunta: Seinäjoki

Viesti Kirjoittaja Tantero »

varg62 kirjoitti:No eihän muijansa bensalla polttanutkaan saanut kuin ehdollista vuosi ja 10 kuukautta.Eli heittelee bensaa ihmisen päälle ja tuikkaa tuleen niin ei siitäkään joudu lusiin.Ei linnaan joudu,kuin suuret veropetoksen tekijät ja valtiolta pöllineet.Murhaat kännissä tai piripäissä autoa ajaen niin et istumaan joudu kuten eräs nuorimies juuri.Siis miksi yhden nallen tappamisesta linnaan.Haloo.
Sopii ihmetellä oikeuslaitoksen toimintaa. Tavallisen, median muokkaaman laumasielun ajatukset suurtetojen autuudesta ja vaarattomuudesta ovatkin tavanomaista lätinää.
tst
Viestit: 6560
Liittynyt: 20 Heinä 2006 21:36

Viesti Kirjoittaja tst »

En lukenut ketjua, mutta kuinkahan hereästi karhu herää talviuniltaan jos vaikka vahingossa hiihtää ihan pesän vierestä tai päältä, kokemuksia? Veikkaan että korkeintaan kylkeään kääntää ja eikun unta palloon.
Raato
Viestit: 196
Liittynyt: 10 Maalis 2008 12:13

Viesti Kirjoittaja Raato »

Jos lunta on normaalisti niin ei varmaan tiedä mitään ylittäjästä.
akallio
Viestit: 2077
Liittynyt: 18 Elo 2010 14:20

Viesti Kirjoittaja akallio »

Tapahtuuko tuota, että metsässä kulkija vahingossa onnistuu karhun herättämään? Ilman, että koira on matkassa.
Raato
Viestit: 196
Liittynyt: 10 Maalis 2008 12:13

Viesti Kirjoittaja Raato »

En ole edes kuullut vahingossa herättämisestä paksun hangen aikaan, joitain tapauksia on joissa karhu on metsäkoneen edestä lähtenyt talvipesästä. Niissä muutamissa tapauksissa joissa karhu on jalkamiehen edestä lähtenyt on tulijalla ollut ase mukana ampumavalmiina... Huom, kevättalven ketunmetsästäjä ei yleensä hiippaile ase valmiina.
Vastaa Viestiin