Packraft-kalusto

hummelo
Viestit: 100
Liittynyt: 28 Heinä 2013 19:12

Viesti Kirjoittaja hummelo »

Explorerilla yksin melominen kyllä luonnistuu ihan hyvin. Asiaan vaikuttanee pohjalle sijoitettava ilmapatja tai makuualusta, joka jäykistää venettä. Samalla se suojaa kylmältä ja kivikosketuksissa koiraa, joka tietenkään ei voi käyttää istuinta. Pohjalla oleva ilmapatjani on suunnilleen veneen sisäpituuden mittainen ja vähän sisäleveyttä leveämpi. Ylimääräinen leveys häipyy tuubien alle. Thermarestin Lite -mallin pienet versiot toiminevat hyvin. Aiemmin Packrafting Store myi tähän tarkoitukseen sopivaa omaa patjaansa.
En ole kokeillut, mutta olen nähnyt kuvia myös Adventurea melottavan yksin. Tässä esim. linkki: Toki päivä päivä tuulisella ja aallokkoisella järvellä voi olla työläs, mutta jokimelonnassa tilanne on aivan toinen.

Koiran kanssa melomisesta lisäisin vielä olennaisimman. Se on ehdottaman mukavaa puuhaa ja kannustan kyllä kokeilemaan. Toimiva varustesetti ja tapa käyttää sitä löytyy kyllä.


hummelo
Viestit: 100
Liittynyt: 28 Heinä 2013 19:12

Viesti Kirjoittaja hummelo »

Vielä jatkoa...
Täällä on joitain kommentteja ja ohjeitakin, tosin kaupallisessa muodossa, Adventuren solo-käytöstä. Tarjouskin on hyvä. https://packraft-sverige.se/produkt/mrs ... re-x2-iss/
4lbert
Viestit: 265
Liittynyt: 02 Maalis 2011 18:31

Viesti Kirjoittaja 4lbert »

Jos tarjous on voimassa vielä kun saavat varastoon niin laitanpa tilaukseen
tst
Viestit: 6560
Liittynyt: 20 Heinä 2006 21:36

Viesti Kirjoittaja tst »

Onko jollain kokemusta näistä itse liimattavista rafteista? (Kanadasta löytyy Diy Packraft) https://iron-raft.co.uk/ +
Vastaa Viestiin