Sotilasvarusteet vs. Siviilituotteet

luuppi
Viestit: 5553
Liittynyt: 09 Tammi 2013 20:24

Re: Sotilasvarusteet vs. Siviilituotteet

Viesti Kirjoittaja luuppi »

Spede-ajassa on ihan ihan kiva elaa... 60-luvulla asuin samalla kadulla ja Spede ja silloinen kumppaninsa molemmat ajelivat Mustangilla(nsa) siita ohi
eihan niita juuri muuten nahnyt. Ai niin, osa vitseistakin oli ihan hyvia (onko niilla :lol: 8) viela stock number; YLElla hyvinkin saattaisi olla)


MrKnowItAll
Viestit: 137
Liittynyt: 16 Tammi 2021 18:46
Paikkakunta: Espoo

Re: Sotilasvarusteet vs. Siviilituotteet

Viesti Kirjoittaja MrKnowItAll »

Kahdet militäärivehkeet on käytössä: Arc'teryx Leaf (law enforcement armed forces) Combat Pants Gen2 kolmessa eri värissä ja X-Functional siviilimmät versiot (ei reisitaskuja) kahdessa värissä. Paras materiaali ikinä, ja kallis, ei käytössä edes 'ryxin kalliinpuoleisissa siviilitekstiileissä. Kohta kymmenen vuotta olen pitänyt näitä noin 90% pukeissaoloajasta eivätkä mene miksikään, ei edes koiran karvat tartu. Edes nuo taisteluhousut eivät näytä sellaisilta eli reisitaskut eivät pussita ja näytä noloilta, tyhjinä niitten olemassa oloa ei edes ulkopuolinen huomaa. Huono puoli: niitä ei enää myydä siviileille, kun ei tahdo tavara riittää oikealle kohderyhmälle. Onneksi sain ostettua varastoon loppuiäksi ja kestävät vielä seuraavankin sukupolven.

Toinen on Salomon Forces -sarjan jalkineet. Periaatteessa lähes samaa kuin puolikorkeat Salomonin siviilipuolen polkulenkkarit mutta hieman vahvistettuna, pohja pistosuojattu ja hieman jäykempi. Ei näkyviä logoja eikä heijastimia. Näillä on menty kaikki Himalajan ja Lapin keikat viimeiset 8 vuotta.
Pate Teikka
Viestit: 38
Liittynyt: 23 Tammi 2024 09:30

Re: Sotilasvarusteet vs. Siviilituotteet

Viesti Kirjoittaja Pate Teikka »

Maalinnun metästykseen ostin n. 10 v sitten OR:n military-linjastolta hanskat. Haukulle ryömiminen ja konttaaminen on hanskoille hupaa hommaa. Työhanskat ei tahdo kestää ja ne on märät aina. Nämä ORrät on uskomattoman lujat, ja pitävät vieläkin vettä. Mitkään aikaisemmat gore-haskat eivät ole pitäneet vettä kuin muutaman kuukauden korkeintaan. Ostin toiset samanlaiset. Nykyisin saa Suomestakin.
https://varuste.net/en/p68548/outdoor-r ... gloves-taa
Vastaa Viestiin