Paistelen pannulla ja sen jälkeen uuniin 50 asteeseen luukku rakoselleen.
Mistään en ole löytänyt vastausta siihen kysymykseen että milloin jauheliha
on kuivanut tarpeeksi?
Meneekö tähän tosiaan 12 tuntia?
Juurakko2 kirjoitti:
Kuivattavaksi tarkoitetun, lähes rasvattoman jauhelihan kypsennän au naturel suht. miedolla lämmöllä paistinpannulla tyy:n tapaan. Paistamisen aikana painelen kevyesti puulastalla jauhelihan kökköjä pieniksi.
Kuivaus uunissa n. 50 C, n. 12 tuntia uunin luukku hiukan raollaan. Edes kiertoilmauunia ei välttämättä tarvita, normaaliuunissakin kuivuu kaksi pellillistä (= noin 1 kg raakaa jauhelihaa) hyvin. Kun kuivaamisen tekee lämmitysaikaan, niin sähkölämmityshuushollissa ei aivan kaikki kuivaamiseen kuluva energia mene harakoille.
Tapansa kullakin.