Mitä sinappia nuotiomakkaran päälle?
Jos ostaa Ruotsin puolelta sinappia niin ainakin tämä alempi on tosi hyvää: http://www.kavli.fi/tuotteet_sinappi.html Muut eivät kai oikein sovi makkaralle, näin sanoivat aikanaan Rautasjoen parkkiksella tapaamamme ruotsalaiset heput Putte ja joku toinen jonka nimeä en muista, mutta Putte piti lausua Pytte ja sitä harjoiteltiin kovasti yöllä. Sinapin lopun antoivat muistoksi.
-
- Viestit: 4210
- Liittynyt: 19 Tammi 2006 21:32
- Paikkakunta: Espoo
Tää on helppo, virolainen Pöltsamaa Kange, aivan suvereeni, tätä kannattaa hakea lahdentakaa eikä kaljaa, parasta mitä ent. neuvostoliitossa on keksitty.
http://www.felix.ee/?op=body&id=24&cid=31
http://www.felix.ee/?op=body&id=24&cid=31
Ihminen joka on tottunut suomalaiseen mauttomaan sinappiin ja laittaa tuota saman verran niin hyvät naurut saa!omat polut kirjoitti: Pöltsamaa Kange,
Tuota siis on syytä laittaa vain pikkuruinen nokare, se on semmoista dynamiittia. Varsinkin jos laittaa kuuman makkaran päälle esim.
Jos sitä on liikaa laittanut ja polttaa kurkkua niin ei saa missään nimessä vetää henkeä suun kautta. Silloin höyryt menevät kurkkuun ja seuraa hillitön yskänkohtaus. Ilmaa sisään nenän kautta ja ulos suun kautta.
PS. Minulle on parin viikon päästä tulossa kymmenisen tuubia tuttavan tuomana. Olen riippuvainen tuosta sinapista.
-
- Viestit: 3511
- Liittynyt: 12 Tammi 2006 09:40
- Sokosti Suomujoki
- Viestit: 2405
- Liittynyt: 26 Syys 2008 22:37
Olisin nostanut myös sen ketjun, jossa pohditaan kummalla kädellä levitetään rakas sinappi kyrsän päälle. Missähän se on?
Jokainen gramma on liikaa - http://sokosti.wordpress.com/
"Kyseinen nimimerkki SS on niitä joiden viesteissä ei useinkaan ole mitään perää. Sen olen todennut niin monesti vuosien aikana. " - Eräkulkuri
"Kyseinen nimimerkki SS on niitä joiden viesteissä ei useinkaan ole mitään perää. Sen olen todennut niin monesti vuosien aikana. " - Eräkulkuri
Levitetään? Ainakaan minä en levittele. Vetäisen tuubista sinappipötkön yleensä sille puolelle makkaraa, joka on ylöspäin. Jos sinappi on kupissa, niin siihen on hyvä dipata.Sokosti Suomujoki kirjoitti:Olisin nostanut myös sen ketjun, jossa pohditaan kummalla kädellä levitetään rakas sinappi kyrsän päälle. Missähän se on?
Väkevä Turun sinappi on minun sinappini. Kaikenlaista muutakin olen uteliaisuuttani maistellut, mutta oudoilta maistuvat, eivät ainakaan sinapilta.
Mikään ei ole niin varmaa kuin minä
-
- Viestit: 174
- Liittynyt: 30 Maalis 2012 15:36
Pari oikaisua ketjun alkupäähän. Turun sinappi joutui mulla pannaan ja siirryin Auraan, kun ruotsalaisomistaja siirsi valmistuksen Puolaan. Ruotsalaiset omistaa edelleen Turun sinapin, mutta se valmistetaan nykyään taas Suomessa, muistaakseni Pyhännällä.
Raudulle vinkki, jos pitää paljosta sinaapista(kuten minä), niin vaihtaa miedon vihreän punaiseen tai mustaan. Makua löytyy eikä sinappia kulu niin paljom
Raudulle vinkki, jos pitää paljosta sinaapista(kuten minä), niin vaihtaa miedon vihreän punaiseen tai mustaan. Makua löytyy eikä sinappia kulu niin paljom
Korpi soittaa kuolinkellot heikkojen.
Tykkään just siitä vihreän mausta. Olen kokeillut punaistakin, mutta ei sitä voi. Ei vaan voi.Mystinen metsätyömies kirjoitti:Pari oikaisua ketjun alkupäähän. Turun sinappi joutui mulla pannaan ja siirryin Auraan, kun ruotsalaisomistaja siirsi valmistuksen Puolaan. Ruotsalaiset omistaa edelleen Turun sinapin, mutta se valmistetaan nykyään taas Suomessa, muistaakseni Pyhännällä.
Raudulle vinkki, jos pitää paljosta sinaapista(kuten minä), niin vaihtaa miedon vihreän punaiseen tai mustaan. Makua löytyy eikä sinappia kulu niin paljom
Ei oo häränpäivää!!
Saako Suomesta tätä ja mistä, on pakko testata koska on ylistetty maasta taivaisiin: http://www.saunalahja.fi/WebRoot/vilkas ... inappi.jpg