Mitä sinappia nuotiomakkaran päälle?
-
- Viestit: 1665
- Liittynyt: 26 Tammi 2006 13:12
Viime reissulla oli mukana "Verso. " Härkäpapu rouheseos kokeeksi. 47% proteiinia ja 11% kuitua.
Valmis ruoka , ei tarvitse liotusta, voi syödä vaikka myslinä.
Ruuan seassa meni mukavasti.
Koska ei tarvitse liotusta, tein siitä taukoruuan päivälläkin:
Perunamuusia, voita ja härkäpapua kuumaan veteen - nopeaa. Oli kyllä vankilaruuan näköistä ja makuista mutta hyvin sillä jaksoi.
ps. tulikin sinappiaiheen alle vahingossa. Voi härkäpapurouheesta varmaan sitäkin tehdä sinappijauhon kanssa..
Valmis ruoka , ei tarvitse liotusta, voi syödä vaikka myslinä.
Ruuan seassa meni mukavasti.
Koska ei tarvitse liotusta, tein siitä taukoruuan päivälläkin:
Perunamuusia, voita ja härkäpapua kuumaan veteen - nopeaa. Oli kyllä vankilaruuan näköistä ja makuista mutta hyvin sillä jaksoi.
ps. tulikin sinappiaiheen alle vahingossa. Voi härkäpapurouheesta varmaan sitäkin tehdä sinappijauhon kanssa..
Lauantaina kävin Jyväskylän Tallinnakaupassa Sepänkadulla. Sattumalta huomasin että tätä sinappia oli tarjolla hintaan 1,20 €/tuubi. Piti ostaa tuubillinen.tst kirjoitti:Paikallisessa lihapuodissa on lauantaina makkarakarnevaalit ja näyttää olevan mm. Pöltsamaa sinappia tarjouksessa 1,50 (2,50), täytyy ostaa muutama tuubi ja testata tämä ylistetty tuote.
En ole vielä testannut mutta lähden tästä mökillle makkarakaupan kautta...
Niin, siellä oli toistakin Kange Sinepiä tarjolla.
Onko kellään tuosta Maadlexin sinapista kokemuksia? Myyjätär ei osannut sanoa että kumpi on voimakkaampi maultaan. Hinta oli sama kuin Pöltsamaalla.
Syvempiä kokemuksia, sanoi jätkä kun suohon upposi. - P. Haanpää
Non-nih, kavi sopivasti kolme ranskalaista hollille, olivat kuikuilemassa sinappihyllya. Kylla on tuo ym. heillapain vakiotuote, eli oli varmaan koemarkkinoinnissa, ja miksei tulisi meillekin... joskus sittenluuppi kirjoitti:Viimeksi osui kateen Maille'n yrteilla terastettya Dijon sinappia. Tosi hyvaa, mutta lasipurkissa, eli lyhyiden reissujen herkkua
- Unileverin Suomen sivusto ei sita tunne, oiskohan ollut koemarkkinoinnissa?
Uskon että Sepaonu ainakin tietää, minulla on vielä korkkaamatta oma Pöltsamaa kange ja välillä tuijottelen tuubia pelonsekaisin tuntein. Se on erään kulinaristin mukaan vielä parempaa lihan kanssa ja maltilla annosteltuna.vilves kirjoitti:Onko kellään tuosta Maadlexin sinapista kokemuksia? Myyjätär ei osannut sanoa että kumpi on voimakkaampi maultaan. Hinta oli sama kuin Pöltsamaalla.