Minustakin parhaita, ihan perusmallikin. Bratwurstit olisivat ehdoton yksinvaeltajalle (kun ovat kolmen pakkauksissa), ja silloin sinappikin vaihtuisi. Ei tarvi vaivautua, kun niin harvoissa kaupoissa on noita pakkauksia.amatööri kirjoitti: makkarasuosikki vaihtunut.Nyt on tikun yleensä nokassa Atria Wilhelm leppäsavu tai tumma mallas.
Mitä sinappia nuotiomakkaran päälle?
Re:
Viikon kuluttua tuota reppuun ja samalla tuoretuotteet länsinaapurista reitin vimosesta kaupasta.tst kirjoitti: ↑28 Kesä 2017 22:26 Huomasin K-Supermarketin esitteestä että tätä sinappia löytyy nyt meiltäkin. Tutustuin tähän joskus Rautasjoen varrella ruotsalaisten veijareiden, Putte ja joku muu, tarjoamana ja on sinappi minun makuun. Antoivat sinapin sitten meille koska meillä matka jatkui ylospäin ja heillä alaspäin. Vuosittain on tullut tätä ostettua, tosin joskus on grammailu voittanut kulinarismin (uppoaahan kyrsä tarvittaessa askeettisesti ílman sinappiakin): http://johnnys.se/Produkter/Johnnys-Kla ... -Soetstark EDIT Kaverukset sanoivat muistaakseni että muut ruotsalaiset sinapit eivät heidän mielestään sovi kovin hyvin makkaran päälle, mutta tuo sötstark passaa hyvin (muita makuja en ole maistanut).
Re: Mitä sinappia nuotiomakkaran päälle?
Auran makea sinappi (sininen väri tuubilla) kun sekoittaa virolaisella Pöltsamaa Kange-sinapilla saa minun makuun sopiva eli makea ja tulinen. Sekoitussuhde 50:50.
Re: Mitä sinappia nuotiomakkaran päälle?
Varmaan tullut mainittua mutta konjakkisinappi on poikaa.
Vastaan puhuu lasipurkki. Mutta se on niin pieni että menee pyöristysvirheisiin.
Vastaan puhuu lasipurkki. Mutta se on niin pieni että menee pyöristysvirheisiin.