Maistuvin makkara, kystin kyrsä.
Re: Maistuvin makkara, kystin kyrsä.
Jauhoprosentin mukaan suurin osa pitäisi myydä leipähyllystä
Voi teitä joista alkaa kuolemamme.
Voi teitä joita vapaus kahlitsee.(Juice)
Voi teitä joita vapaus kahlitsee.(Juice)
Re: Maistuvin makkara, kystin kyrsä.
Pääasia on että makkara on tehty aitoon suoleen
Jos metsään haluat mennä nyt , sä takuulla yllätyt ...
-
- Viestit: 293
- Liittynyt: 14 Maalis 2011 15:36
Re: Maistuvin makkara, kystin kyrsä.
Eikö makkara ole juuri sitä ns prosessoitua lihaa, jonka liiallista syömistä pitää välttää syöpäriskin lisääntymisen vuoksi?
Jos metsään haluat mennä nyt , sä takuulla yllätyt ...
Re: Maistuvin makkara, kystin kyrsä.
Tuosta asiasta on uutisoitu muutama vuosi ja uutisoinnin perusteella omat makkaran ja muidenkin prosessoitujen lihatuotteiden syönti on vähentynyt erittäin paljon. Ihan hyvin tuntuu pärjäävän ilmankin.
Re: Maistuvin makkara, kystin kyrsä.
Suomen myydyimmät makkarat – Sinistä Lenkkiä ostetaan päivittäin käsittämätön määrä https://www.is.fi/ruokala/ajankohtaista ... 93683.html
Siinäpä raakaa faktaa
Siinäpä raakaa faktaa
Voi teitä joista alkaa kuolemamme.
Voi teitä joita vapaus kahlitsee.(Juice)
Voi teitä joita vapaus kahlitsee.(Juice)
Re: Maistuvin makkara, kystin kyrsä.
Kaupassa myydään myös raakamakkaraa, joten kun raaka tuli puheeksi, niin kysynpä miten se raakamakkara valmistetaan syötäväksi?
Jos metsään haluat mennä nyt , sä takuulla yllätyt ...
Re: Maistuvin makkara, kystin kyrsä.
Minä olen raakamakkaraa enimmäkseen paistanut matalalla lämmöllä. Matala lämpö jottei halkeaisi ja rasvat karkaisi ulos. Joskus harvoin myös keittänyt.
Re: Maistuvin makkara, kystin kyrsä.
Muutaman kerran olen paistanut siskonmakkaraa "löysällä" halsterilla hiilloksen päällä ja yllätyin miten hyvää siitä tulee.
Re: Maistuvin makkara, kystin kyrsä.
Kyllähän se on Juhla Suomi paras lenkkimakkara, ainakin minun mielestäni.
-
- Viestit: 4224
- Liittynyt: 19 Tammi 2006 21:32
- Paikkakunta: Espoo
Re: Maistuvin makkara, kystin kyrsä.
Raakamakkara paketissa lukee että uuniin 200C, 20min, sillain olen tehnyt ja hengissä.
-
- Viestit: 633
- Liittynyt: 18 Syys 2010 01:15
Re: Maistuvin makkara, kystin kyrsä.
73% LIHAA + 20% SILAVAA.
Ihan hyvä lähtökohta. Loput jotain sideainetta (riisiä, spagetin pätkiä, jauhoja) ja mausteet. Ei muuta kun makkarapursottimeen ja kohti valmistusta matalalla lämmöllä.
Ihan hyvä lähtökohta. Loput jotain sideainetta (riisiä, spagetin pätkiä, jauhoja) ja mausteet. Ei muuta kun makkarapursottimeen ja kohti valmistusta matalalla lämmöllä.