Maistuvin makkara, kystin kyrsä.
Maistuvin makkara, kystin kyrsä.
Makkarasta puheen ollen: Nyt astuttiin taas epävarmoille vesille. Mikä on parasta makkaraa nuotiolla paistettuna? Saako rahalle vastinetta jos ostaa kalleinta? Onko Poprilli parasta? Vaiko HooKoo Blööööööö?
Ihmisen viisaus on rajallinen, mutta ihmisen tyhmyys on rajaton.
Valkosipuli-sinihomejuusto Wilhelm, ehdottomasti. Muutkin Wilhelmit menee. Kabanossi ei ole hyvää, mutta Ukko-Pekka on ihan syötävää. Muutamilla pienillä valmistajilla on myös hyviä makkaroita, en vaan nyt muista nimiä. Jauhomakkarat jätän väliin.
Jos voipala tappaa erämaassa, se on kaunis kuolo.
Suupielet silavassa. Takin etumus traanissa. Ympärillä autius.
-Tura-
Suupielet silavassa. Takin etumus traanissa. Ympärillä autius.
-Tura-
Kyllä se on parasta tuo Kämppinki. Hifistelyt pois makkara-asioissa.
Edit: Yllytän, Agitoin, kiihotan makkaranystäviä osallistumaan keskusteluun!
Edit: Yllytän, Agitoin, kiihotan makkaranystäviä osallistumaan keskusteluun!
Viimeksi muokannut boueme, 05 Tammi 2008 03:14. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ihmisen viisaus on rajallinen, mutta ihmisen tyhmyys on rajaton.
Niin, se on siis sinusta parasta. Siitä olen samaa mieltä, jos niin kerran sanot. En tiedä mitä hifistelyä siinä on, että ei tykkää jostain, ja tykkää toisesta. Kun syynä on nyt maku ja rakenne, ei tuoteselosteen syynääminen. Minusta b-luokan grillimakkarat vaan on inhoja juuri maultaan ja rakenteeltaan tylsiä, ja sillä siisti.
Edit: Ja miksi yleensä kysyä toisten mielipiteitä, jos ne ovat kuitenkin vääriä?
Edit: Ja miksi yleensä kysyä toisten mielipiteitä, jos ne ovat kuitenkin vääriä?
Jos voipala tappaa erämaassa, se on kaunis kuolo.
Suupielet silavassa. Takin etumus traanissa. Ympärillä autius.
-Tura-
Suupielet silavassa. Takin etumus traanissa. Ympärillä autius.
-Tura-
Tämä keskustelu lähti välittömästi sinne, minne yritinkin; kunnon vääntöä. Totta kai: Jokaisella on oma makkaralemppari. Minä syön aika vähän makkaraa, mutta halusin hieman tunnetta tänne. Maistoin Wilhelmit läpi ja huomasin ne niin rasvaisiksi, että en kyennyt niitä popsimaan kuin korkeintaan yhden per ilta ja se on liian vähän. Paketti pitää mennä. Makuasioista ei voi kiistellä: On vain hyviä ja huonoja makuja.Echo kirjoitti:Niin, se on siis sinusta parasta. Siitä olen samaa mieltä, jos niin kerran sanot. En tiedä mitä hifistelyä siinä on, että ei tykkää jostain, ja tykkää toisesta. Kun syynä on nyt maku ja rakenne, ei tuoteselosteen syynääminen. Minusta b-luokan grillimakkarat vaan on inhoja juuri maultaan ja rakenteeltaan tylsiä, ja sillä siisti.
Edit: Ja miksi yleensä kysyä toisten mielipiteitä, jos ne ovat kuitenkin vääriä?
Ihmisen viisaus on rajallinen, mutta ihmisen tyhmyys on rajaton.
Eiköhän sitä vääntöä synny täällä ilman erillistä yrittämistäkin. Tunnen suurta katumusta naiivista asenteestani, etten ymmärtänyt trollausta, vaan lähdin mukaan "leikkiin" .
Pitänee liittää tämäkin ketju niihin, joita en lue, etten provosoidu .
Pitänee liittää tämäkin ketju niihin, joita en lue, etten provosoidu .
Jos voipala tappaa erämaassa, se on kaunis kuolo.
Suupielet silavassa. Takin etumus traanissa. Ympärillä autius.
-Tura-
Suupielet silavassa. Takin etumus traanissa. Ympärillä autius.
-Tura-
Jos maistuvimmasta makkarasta puhutaan, eikä kiinnitetä huomiota retkiruokiin, itselleni maistuu bratwurst. Lidlin rostbratwurst, nakin kokoiset ei-sitkeät ovat huippuja. Saksasta saa nakkikojuista myös isoja ei-sitkeitä. Suomen kaupassa myytävät isot ovat monesti turhan sitkeitä.
Kannattaa Ruotsiin suuntauvilla reissuilla ostaa Bullens pilsnerkorv-purkkeja. Niitä ei taida saada Suomesta mistään? Ne ovat tosi hyviä kun suomalaistaa ne nauttimalla muussin kera.
Kannattaa Ruotsiin suuntauvilla reissuilla ostaa Bullens pilsnerkorv-purkkeja. Niitä ei taida saada Suomesta mistään? Ne ovat tosi hyviä kun suomalaistaa ne nauttimalla muussin kera.
Provosoidu!Echo kirjoitti:Eiköhän sitä vääntöä synny täällä ilman erillistä yrittämistäkin. Tunnen suurta katumusta naiivista asenteestani, etten ymmärtänyt trollausta, vaan lähdin mukaan "leikkiin" .
Pitänee liittää tämäkin ketju niihin, joita en lue, etten provosoidu .
Tässä ketjussa saa provosoitua. Pitääkin. Tämä on tunneasia!!!
-B
Ihmisen viisaus on rajallinen, mutta ihmisen tyhmyys on rajaton.
-
- Viestit: 303
- Liittynyt: 11 Loka 2007 23:16
- Paikkakunta: Helsinki
Muistojen maustamana: Camping-lenkki.
Silloin se oli sellainen, ihan oikea lenkki, ei ylisuuria nakkeja kelmussa. Silloin, kun inkkari viimeksi paistoi makkaraa ihan oikealla leirinuotiolla.
Tuli sitten retkikeittimien aika ja makkaroiden paisto taantui grillikatos-keskikalja tasolle. Luokatonta hommaa, tuo grillikatoksilla kärventely. En puhu siitä enempää. Eikä kämppärikään ole enää samaa...
Silloin se oli sellainen, ihan oikea lenkki, ei ylisuuria nakkeja kelmussa. Silloin, kun inkkari viimeksi paistoi makkaraa ihan oikealla leirinuotiolla.
Tuli sitten retkikeittimien aika ja makkaroiden paisto taantui grillikatos-keskikalja tasolle. Luokatonta hommaa, tuo grillikatoksilla kärventely. En puhu siitä enempää. Eikä kämppärikään ole enää samaa...
"Sinua ei saa erottaa kivestä, kun sä nukut."
Ei maistu mullekaan nuo Wilhelmit ja perustelu on sama kuin yllä. Hiillosmakkaraa sen olla pitää, nimikin sen sanoo, että parasta paistettavaksi nuotiolla.boueme kirjoitti:Maistoin Wilhelmit läpi ja huomasin ne niin rasvaisiksi, että en kyennyt niitä popsimaan kuin korkeintaan yhden per ilta ja se on liian vähän. Paketti pitää mennä. Makuasioista ei voi kiistellä: On vain hyviä ja huonoja makuja.
Ja siitä paistosta vielä, ensimmäinen laitetaan paistumaan vähän liian aikaisin. Sitä paistetaan niin, että siihen pinnalle tulee kunnon paistopinta (lue: musta ja hiiltynyt, sisältä kylmä). Seuraava paistetaan sitten oikea oppisesti ja siitä tuleekin sitten tosi maukas.
Vierivä kivi ei sammaloidu, mutta ei sen nyt tarvi jalkojen alta lähteä!