Systeemissä mätää?

Avatar
Mr_C
Viestit: 3141
Liittynyt: 12 Tammi 2006 01:07

Viesti Kirjoittaja Mr_C »

Palomuuri ja virusohjelma tekisi ongelman aina. Nyt se on jaksottaista. Lisäksi käytän rauta-palomuuria, joka ei sekoa niinkuin softaversio voi tehdä.

Nyt näyttäisi pikaisen arvion perusteella (tapahtumien perusteella), että ongelmaa voi aiheuttaa Firefoxin kirjanmerkkien synkronointiohjelma (Foxmark). Tietysti voi kysyä, miksi se tekee ongelman Vaellusnetissä, kun ei tee sitä muualla ?

Käytän tällä hetkellä kahta konetta (kun ei ole kolmatta ehtinyt laittaa kuntoon). Kannettava pc ja toisena "normaali" pöytäkone. Molemmissa on helpompi käyttää selainta, kun kirjanmerkit synkronoituu automaattisesti. Eli kun toisessa lisää jotain, niin se tulee toiseenkin ilman omaa kikkailua.

Ne jotka on katsonut Kummelia aikoinaan, tai DVD-levyltä, tietävät että kikkaillessa voi sattua leukaan :P

Explorerissa käytin kopiointia (sisä)verkon kautta siirtääkseni suosikit myös toiseen koneeseen. Eli aina joutui yhdenkin muutoksen jälkeen muokkaamaan toisessa koneessa, jos halusi niiden olevan samanlaiset.


hannes
Viestit: 10808
Liittynyt: 12 Tammi 2006 10:06

Viesti Kirjoittaja hannes »

Näitä edellä olevia tekstejä lukiessa tuli tuo Shamaanitapahtuma ensimmäisenä mieleen,teitillä on nyt varmaan väärä sivu! :D
luuppi
Viestit: 5553
Liittynyt: 09 Tammi 2013 20:24

Re: Systeemissä mätää?

Viesti Kirjoittaja luuppi »

Olen aina käyttänyt Firefox -selainta tänne tullessa. Nyt kun sattuneesta syystä jouduin sen deletoimaan, niin toipa Google kaiken laista paashaa, sivukaupalla, ennenkuin tämä, ihan ehta, loytyi.

Sisäänkirjautuminen ei sitten ollut mikään ongelma
Vastaa Viestiin