Metsähallitus luopuu osasta rakennuksiaan

invader
Viestit: 281
Liittynyt: 05 Tammi 2014 23:42
Paikkakunta: Oulu

Re: Metsähallitus luopuu osasta rakennuksiaan

Viesti Kirjoittaja invader »

Minkä takia pitää kallis ja täysin tarpeeton portti rakentaa ja samalla kämpät vaatii huoltoa? 3 miljoonalla tekisi paljon hyödyllisempää. Ja portin tarpeen perustelu vaikuttaa Pohjois-Korean meiningiltä.


Nuortti
Viestit: 961
Liittynyt: 23 Loka 2021 16:01

Re: Metsähallitus luopuu osasta rakennuksiaan

Viesti Kirjoittaja Nuortti »

invader kirjoitti: 23 Kesä 2023 16:00 Minkä takia pitää kallis ja täysin tarpeeton portti rakentaa ja samalla kämpät vaatii huoltoa? 3 miljoonalla tekisi paljon hyödyllisempää. Ja portin tarpeen perustelu vaikuttaa Pohjois-Korean meiningiltä.
Taitaa arkkitehti Alvar Aallon rakennusten ylläpito aiheuttaa yhteiskunnalle kokoluokaltaan huomattavasti suurempia kustannuksia. Onko sekin Pohjois-Korean meininkiä?
Avatar
seppo
Viestit: 2787
Liittynyt: 17 Tammi 2006 22:49
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Metsähallitus luopuu osasta rakennuksiaan

Viesti Kirjoittaja seppo »

^^Juu, tuo uusi lähtöportti on pöyhkeä ja luultavasti tarpeeton, nekin rahat olisi ollut viisaampaa käyttää tupien huoltoon.
hannes
Viestit: 10808
Liittynyt: 12 Tammi 2006 10:06

Re: Metsähallitus luopuu osasta rakennuksiaan

Viesti Kirjoittaja hannes »

Aivan turha rahareikä. Kekkosella oli plussansa ja miinuksensa.
Nuokin rahat voi käyttää UKK- puiston ylläpitoon.
diver
Viestit: 2398
Liittynyt: 28 Helmi 2008 19:10

Re: Metsähallitus luopuu osasta rakennuksiaan

Viesti Kirjoittaja diver »

asentopaikan aave kirjoitti: 23 Kesä 2023 15:44
Nuortti kirjoitti: 23 Kesä 2023 14:40 Toki Urho Kekkonen ansaitsee tällaisenkin huomionosoituksen. Onhan hän ollut kiistattomasti Suomen paras presidentti toisen maailmansodan jälkeen. Taitavasti Kekkonen junaili Suomen kehityksen köyhyydestä rikkauteen samalla kun piti tiukasti kiinni Suomen itsemääräämisoikeudesta.
Se, että poliittinen propaganda yrittää mitätöidä Kekkosen saavutukset, on toki oikein maassa, missä kunnioitetaan sananvapautta.
Kekkosen ansiota oli myös laajamittaiset luonnonmetsien tuhonnat ja suurten lohijokien patoamiset Pohjois-Suomessa. Tässä rytäkässä menetettiin mm. valtava Posoaapa Lokan tekojärven alle.
Siinä onkin mielenkiintoinen mietintö että minkälainen yhteiskunta meillä tänäpäivänä olisi jos tuolloin olisi jätetty hakkuut tekemättä ja voimalaitokset rakentamatta.
Voi teitä joista alkaa kuolemamme.
Voi teitä joita vapaus kahlitsee.(Juice)
Vastaa Viestiin