Mystery Ranch Stein 65 mens/uni s/m rinkka

MarttiJ
Viestit: 209
Liittynyt: 28 Huhti 2014 11:44

Mystery Ranch Stein 65 mens/uni s/m rinkka

Viesti Kirjoittaja MarttiJ »

Uudenveroinen kevyt (noin 2kg) rinkka mr:n kevyin expedition-sarjan vaellusrinkka Materiaalit kevyitä mutta kestäviä robic-kankaita. Säädöt selän osalta portaattomat, kahdet kiinnikkeet loadliftereille lyhyille ja pitkille käyttäjille. Tukeva lantiovyö, farkkukoon noin 28-35 vyötärölle, ainakin. Unisex ja naisten malleissa ero on vain viilekkeiden muodolla, mutta hyvin sopii malli miehille ja naisille.
Rinkassa on päätaskun aukon lisäksi sivuvetoketju jolla pääsee koko rinkan sisältöön käsiksi, sekä alaosassa makuupussiosion (jaettava/koko pääosan saa avonaiseksi) vetoketju. Rinkan päällä on erillinen iso tasku johon mahtuu mm. sadekamat. Lisäksi daisy chainit mihin saa mm. makuualustan. Lisäksi pienempien tarvikkeiden tasku. Vesipullotaskut sekä kompressio/varustehihnat sivuissa. Alaosassa remmit teltalle/makuualustalle.
Läppä kelluva ja mahdollistaa ylipakkaamisen.
Läpän saa irti ja muutettua päivärepuksi rinkan omaan kantojärjestelmään huiputuksia varten. Läpässä kaksi taskua plus arvotavarataskut. Mahtuu tunkematta yli 5 purkkia maitoa, varusteita tietysti enemmän.
Läpän konversio:


Nähnyt kaksi reissua käyttöä. Kunto uudenveroinen, rinkan paneelissa kankaan pinnassa naarmu. Ei huomattuja puutteita.

Hp 155 euroa


MarttiJ
Viestit: 209
Liittynyt: 28 Huhti 2014 11:44

Re: Mystery Ranch Stein 65 mens/uni s/m rinkka

Viesti Kirjoittaja MarttiJ »

Myyty
Vastaa Viestiin