Robens Fire Bug Titanium Stove

Sirina
Viestit: 33
Liittynyt: 09 Elo 2010 10:32

Robens Fire Bug Titanium Stove

Viesti Kirjoittaja Sirina »

Onko kokemusta Robensin kaasukeittimestä? Onko kestävä ja toimiva peli? Onko keitin soveltuva ruuan laittoon ei pelkästään veden keittämiseen? Ruokailijoitakin on usein mukana 2-3 eli yli 1,5 l kattilat käytössä.

Kiitos jo etukäteen!

Marjo


Nenä ylös ja kohti uusia vastoinkäymisiä :)
Miklu
Viestit: 40
Liittynyt: 14 Syys 2009 15:59

Viesti Kirjoittaja Miklu »

Tämä Robens näyttää kovasti samalta kuin omassa käytössä ollut Fire Maple FMS-117T. Saman näköistä keitinmallia on mielestäni ollut myynnissä myös muilla nimillä vuosien varrella.

Itse hommasin tuon Fire Maplen vuonna 2014 ja se oli monet vuodet ahkerassa käytössä. Ihan pätevä ja tehokas keitin. Soveltuu hyvin myös pienemmällä teholla ruoan kypsyttelyyn. Minulla oli käytössä 1 l Trangian kattila, mutta toimii varmasti isommillakin kattiloilla. Leveän liekin ansiosta paistaa kohtalaisen tasaisesti myös esim Trangian ohuiden alumiinipaistinpannujen kanssa.

Oma keitin alkoi muutama vuosi sitten vuotaa hieman kaasua säätönupin juuresta. Nupin O-rengastiiviste oli ehkä kulunut tai painunut kasaan. Tämä korjaantui tiivisteen vaihdolla. Vaikea sanoa oliko kyseessä huono yksilö, käyttäjän virhe vai mikä.
Vastaa Viestiin