Garmin inreach mini

jutavi
Viestit: 730
Liittynyt: 16 Tammi 2006 07:26
Paikkakunta: Mikkeli

Garmin inreach mini

Viesti Kirjoittaja jutavi »

Otsikon laite olis harkinnassa hommata. Sanokaas viisammat mitä ero noilla kahdella mahtaa olla. Ominaisuudet ainakin on samat ja väri sekä hinta eri.Myös otsikon tuoteyyppi eri nimellä.

https://www.trekkinn.com/Ulkoilu-vuoris ... lsrc=aw.ds


https://www.trekkinn.com/Ulkoilu-vuoris ... 36927928/p


Avatar
Mr_C
Viestit: 3021
Liittynyt: 12 Tammi 2006 01:07

Viesti Kirjoittaja Mr_C »

Eroa on se että toinen on kokonaan musta ja toisessa iso osa runkoa on oranssin värinen.

Valmistajan tuotenumero mustalle on 010-01879-01 ja oranssille 010-01879-00.

Eroa on myös se että tuon linkin kaupassa on eriväriset laitteet nimetty eri tavalla, mikä helposti aiheuttaa hämmennystä.
Tuon kaupan sivulla eroa on myös se että mustan värinen on halvempi.
Tuon kaupan sivulla mustan laitteen nimen loppuun lisätty "Satellite Communication Device" ei ole laitteen nimeen kuuluva, vaan kertoo mikä on laitteen pääominaisuus, mikä on sama molemmissa väreissä.
jutavi
Viestit: 730
Liittynyt: 16 Tammi 2006 07:26
Paikkakunta: Mikkeli

Viesti Kirjoittaja jutavi »

Asia selvisi ja tuota epäilikin,että kyseessä on sama laite, kun kaikki ominaisuudet on samat.Nimi vaan hämäs ja kun hinta on eri. Myöskin Garminin omilla sivuila on vain yksi in reach mini.
akallio
Viestit: 1878
Liittynyt: 18 Elo 2010 14:20

Viesti Kirjoittaja akallio »

Mites on ihmisillä Inreach Minit pelanneet? Vätsärin reissulla jäi yhtenä päivänä sääennusteet kokonaan tulematta, kokeilin tavallista ja premiumia. Testiviesti kyllä kulki. Muuten ei ole ollut valittamista. Onhan se tietysti hirvittävän kallis kuukausihinta satunnaisista sääennusteista...
cobbo
Viestit: 556
Liittynyt: 22 Elo 2017 20:48

Viesti Kirjoittaja cobbo »

Toiminut kuin se proverbiaalinen junan vessa. Ehkä joskus on ollut reilustikin viivettä, mutta viestit ovat menneet läpi, ja säätiedotteet saapuneet.
Avatar
Mr_C
Viestit: 3021
Liittynyt: 12 Tammi 2006 01:07

Viesti Kirjoittaja Mr_C »

akallio kirjoitti:Mites on ihmisillä Inreach Minit pelanneet? Vätsärin reissulla jäi yhtenä päivänä sääennusteet kokonaan tulematta, kokeilin tavallista ja premiumia. Testiviesti kyllä kulki.
Oma laite on toiminut odotetusti. Ei mitään selittämättömiä ongelmia. Joskus ollut hieman viivettä viestin siirtymisessä. Silloinkin yksittäisen viestin kohdalla ja muut saman päivän viestit liikkunut normaalisti.

Tuon sääennusteen yhteydessä voi olla syy esim sääpalvelun hetkellisessä ongelmassa. Kun testiviesti toiminut ja myöhemmin sääennusteet taas toiminut. Ainakin oletin noin sanamuodon perusteella.
Avatar
taival
Viestit: 102
Liittynyt: 24 Heinä 2008 09:02

Viesti Kirjoittaja taival »

Minun laite ei yhtenä päivänä enää käynnistynyt (tai käynnistyi mutta sammui aina sekunnin päästä). Takuusta sain uuden, mutta hieman luottamus kärsi laitteeseen. Muuten toiminut ok. Minulla käyttö kyllä vähäistä ollut, kun pari kertaa vuodessa reissussa mukana ja silloinkin hätätilanteiden varalta. Välillä olen jäljittänyt reittiä, lähettänyt viestejä ja navigoinut johonkin reittipisteeseen (ennakkoon merkitty tupa tms).
akallio
Viestit: 1878
Liittynyt: 18 Elo 2010 14:20

Viesti Kirjoittaja akallio »

akallio kirjoitti:Mites on ihmisillä Inreach Minit pelanneet? Vätsärin reissulla jäi yhtenä päivänä sääennusteet kokonaan tulematta, kokeilin tavallista ja premiumia. Testiviesti kyllä kulki. Muuten ei ole ollut valittamista. Onhan se tietysti hirvittävän kallis kuukausihinta satunnaisista sääennusteista...
Ei tullut kokeiltua seuraavana päivänä, koska tämä ongelma sääennusteessa tuli reissun viimeisenä päivänä. Testasin nyt jälkikäteen ja näyttää toimivan normaalisti. Ehkä tosissaan oli päivän katkos Dark Sky -sääpalvelussa tai sen integraatiossa Garminin systeemeihin.
Vastaa Viestiin