Packraft-harrastajien kokoontumismelonta 6.-8.10.

Korpijaakko
Viestit: 6935
Liittynyt: 07 Touko 2009 16:14
Paikkakunta: Etelä-Karjala
Viesti:

Packraft-harrastajien kokoontumismelonta 6.-8.10.

Viesti Kirjoittaja Korpijaakko »

Taas olisi iloinen ja sekalainen joukko packraft-melojia liikkeellä lokakuun alussa. Alla olennainen info hieman tiivistettynä. Hieman tarkemmin esim. Korpijaakko-blogissa.

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi neljänteen suomalaiseen Packraft kokoontumiseen Lohjanjärvi-Mustionjoki-alueella 6.-8.10.2017. Kokoontuminen on epämuodollinen eikä mitään sitovaa aikataulua tai ohjelmaa varsinaisesti ole, mutta ajatus on suurin piirtein seuraava:

Perjantai 6.10. Kokoontuminen Karkalin luonnonpuiston pysäköintialueella (info). Osoite on Karkalintie 1035, Lohja. Pysäköintialue on luonnopuiston välittömässä läheisyydessä ja siellä on huussi ja picnic-pöydät, mutta EI tulipaikkaa tai erillistä telttailualuetta. Pidä järki matkassa ja noudata puiston sääntöjä, tai hyödynnä jokamiehen oikeuksia puiston ulkopuolella.

Lauantai 7.10. Ajatuksena on lähteä liikkeelle pysäköintialueelta 10:00. Kävelemme polkua puiston maihinnousupaikalle, josta aloitamme melonnan. Karkalinniemestä melomme etelään Ruosniemenselän yli (8km). Tämän jälkeen voit joko kävellä (n. 7km) Korpuddenin leiripaikalle tai meloa koko matkan (yhteensä n. 20km). Korpuddenissa on Uudenmaan virkistysaluyhdistyksen alue (info), jolta löytyy tulipaikka, huussi ja lyhyt luontopolku.

Sunnuntai 8.10. Jotta ehtisimme Karjaalle valoisalla, on paras aloittaa melonta jo 09:00. Korpuddenista melomme Mustionjokea etelään. Joki on helppoa, sileää vettä muutaman voimalaitoksen/padon ohituksella höystettynä. Joki on yksi SLL:n Suomen 100 luontohelmeä –kohteista (info). Matkaa Korpuddenista Karjaalle kertyy noin 20 kilometriä. Karjaalta voit jatkaa edelleen myötävirtaan Pohjaan tai vaikka Raaseporiin saakka, mutta siihen on syytä varata ylimääräinen melontapäivä. Karjaalta pääset myös bussilla kohti kotia. Autonsiirtoja voidaan järjestellä tarpeen mukaan. Autot kannattaa siirtää perjantaina tai aikaisin lauantaina.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan, vaikka ilman lauttaakin! Voit tulla vain katselemaan menoa tai osallistua kajakilla tai kanootilla. Mutta jos haluaisit vuokrata lautan, niin sekin onnistuu.