13.Kaukopartiomarssi

jnejnejne
Viestit: 72
Liittynyt: 23 Huhti 2013 09:18

13.Kaukopartiomarssi

Viesti Kirjoittaja jnejnejne »

Tämmösen kinkereiden merkeissä meni pe ilta - la iltapäivä. Matkaksi valittiin 75 km ja reitiksi Repovesi-Utti.

Lähtö oli 2045 ja ensimmäisen tunnin jälkeen meni ottalamppujen kanssa tuijailuksi, joten Repoveden maisemat jäi pääsääntösesti näkemättä. Lapinsalmen ylitys uimalla jätettiin väliin, kun järjestävä seurakunta sen vapaaehtoiseksi mainitsi. Osa partioista otti tuonkin ns. koko rahan edestä. Aamuauringon otettua valaistusvastuu oltiin jossain puolen matkan kinkamissa. Reitti oli Repoveden jälkeen pääsääntöisesti hiekkateiden tallaamista, joku kilometri pururataa ja ihan lopussa mentiin joitain kilometrejä pikiteiden pientareita pariin otteeseen.

Veden täydennyspisteet oli 25km ja 55km kohdilla, kerran aikaisemmin olen tuon saman reitin kävelly saman tapahtuman tiimoilta ja silloin vesitäydennys hoidettiin aamulehden hakijaa haastattelemalla.

Suunnistamisesta en vastannut taaskaan, joten reitillä pysyttiin. Pari pitempää taukoa pidettiin, muuten tavoitteena oli 60 min jolkuttelua/5 min taukoa ja siinä aika hyvin pysyttiin. Kelit suosivat ja hirvikärpäsiäkään ei ollut ihan tolkuttomasti kiusaamassa.

Aikaa lähdöstä maaliin meni 17h 5 min ja maalissa oli ihan saanut olo.


Aikainen pappi syntisen nappaa.