Nyhtökaura
Nyhtökaura
Onkohan kenellekään karttunut kokemuksia tällaisesta nyhtökaurasta? Voisi olla lupaava aine vaelluskäyttöön.
Mikään ei ole niin varmaa kuin minä
-
- Viestit: 6935
- Liittynyt: 07 Touko 2009 16:14
- Paikkakunta: Etelä-Karjala
- Viesti:
"- - kaupan hyllyille on tulossa - -"
Ei kokemusta vielä, mutta kiinnostaa kyllä. Kuulostaa kuitenkin märkätuotteelta ("- - se, ettei sitä tarvitse kypsentää, pelkkä pyöräytys pannulla riittää.") eli voi olla repussa painava. Tietty sitä voisi ehkä kuivata, jos ennallistuisi kohtuullisen nopeasti. Mutta kiinnostaa myös ihan arkiruuaksi kotiin. Tykkään ideasta.
Ei kokemusta vielä, mutta kiinnostaa kyllä. Kuulostaa kuitenkin märkätuotteelta ("- - se, ettei sitä tarvitse kypsentää, pelkkä pyöräytys pannulla riittää.") eli voi olla repussa painava. Tietty sitä voisi ehkä kuivata, jos ennallistuisi kohtuullisen nopeasti. Mutta kiinnostaa myös ihan arkiruuaksi kotiin. Tykkään ideasta.
- Sini-Marja
- Viestit: 250
- Liittynyt: 05 Kesä 2009 12:49
"Finlandia-talon keittiöpäällikkö Mika Heiskanen uskoo tuotteen toimivan hyvänä vaihtoehtona kasvissyöjille, joita talon asiakaskunnassa on runsaasti."
Miksi kasvissyöjät tarvitsevat lihalta tuntuvan ja maistuvan korvikkeen? Vähän kuin homoille kaupattaisiin pumpattavaa Barbaraa.
Vertaus ehkä ontuu.... sori
Miksi kasvissyöjät tarvitsevat lihalta tuntuvan ja maistuvan korvikkeen? Vähän kuin homoille kaupattaisiin pumpattavaa Barbaraa.
Vertaus ehkä ontuu.... sori
Ei oo häränpäivää!!
Ontuuhan se. Jospa (ainakin joitakin) kasvissyöjiä miellyttää syömänsä korvikkeen lihainen tunne ja koostumus. Samalla lailla jotkin homotkin voivat fiilistellä Barbaran kanssa.rautu kirjoitti:"Finlandia-talon keittiöpäällikkö Mika Heiskanen uskoo tuotteen toimivan hyvänä vaihtoehtona kasvissyöjille, joita talon asiakaskunnassa on runsaasti."
Miksi kasvissyöjät tarvitsevat lihalta tuntuvan ja maistuvan korvikkeen? Vähän kuin homoille kaupattaisiin pumpattavaa Barbaraa.
Vertaus ehkä ontuu.... sori
-
- Viestit: 6935
- Liittynyt: 07 Touko 2009 16:14
- Paikkakunta: Etelä-Karjala
- Viesti:
Ontuu ja pahasti.rautu kirjoitti: - -
Miksi kasvissyöjät tarvitsevat lihalta tuntuvan ja maistuvan korvikkeen? Vähän kuin homoille kaupattaisiin pumpattavaa Barbaraa.
Vertaus ehkä ontuu.... sori
Minä pidän lihasta, mutta en pidä lihantuotantoon ehkä erottamattomastikin liittyvistä ongelmista. Epäilen myös, että lihaa ei riitä kohta kahdeksalle miljardille ihmiselle samaan tapaan kuin meille suomalaisille nyt. Jos joku tarjoaa hyvänmakuisen ja suutuntumaltaan miellyttävän tuotteen, niin olen enemmän kuin innoissani! Tosin jatkan kyllä lihan syömistäkin, ainakin sen verran, että pakastimen hirvenlihavaranto tästä vähenisi...
Nyhtökaura vaikuttaa lupaavalta. Hankin sitä heti kun tulee tilaisuus.
Lihaa tulee syötyä liikaa jo oman terveyden kannalta.
Täytyy myös myöntää että kun vaikka possua syödessä sen kasvatusolosuhteet tulevat mieleen, on ne heti pakko työntää mielestä pois tai jää syömättä.
Hirvi ja poro ovat eläneet parempaa elämää, villikala myös, joten niitä mieluummin kun mahdollista.
Luomulihaa ei paljon ole tarjolla - valitettavasti-. Siinä eläinten kasvatus on inhimillisempää parempien elinolosuhteiden ansiosta.
Lihaa tulee syötyä liikaa jo oman terveyden kannalta.
Täytyy myös myöntää että kun vaikka possua syödessä sen kasvatusolosuhteet tulevat mieleen, on ne heti pakko työntää mielestä pois tai jää syömättä.
Hirvi ja poro ovat eläneet parempaa elämää, villikala myös, joten niitä mieluummin kun mahdollista.
Luomulihaa ei paljon ole tarjolla - valitettavasti-. Siinä eläinten kasvatus on inhimillisempää parempien elinolosuhteiden ansiosta.
Kinkunhan voi leipoa nyhtökaurasta. Ero on tuskin suurempi kuin pumpattavalla ja aidolla Barbaralla.pesala kirjoitti:hannes kirjoitti:Nyhtökaura vaikuttaa lupaavalta. Hankin sitä heti kun tulee tilaisuus.
Hirvi ja poro ovat eläneet parempaa elämää, villikala myös, joten niitä mieluummin kun mahdollista.
Voishan tuota kauraa kokeilla. Mutta kyllä lihapihvi on aina lihapihvi.
Ja Joulu ilman kinkkua ei ole joulu.
Mikään ei ole niin varmaa kuin minä
-
- Viestit: 6124
- Liittynyt: 12 Touko 2012 19:30
Mutta jos vaikka nyhtöpossua. Kotoinen ja aito on aina ostettua parempi, luulisin.dailymail kirjoitti:Kinkunhan voi leipoa nyhtökaurasta. Ero on tuskin suurempi kuin pumpattavalla ja aidolla Barbaralla.pesala kirjoitti:hannes kirjoitti:Nyhtökaura vaikuttaa lupaavalta. Hankin sitä heti kun tulee tilaisuus.
Hirvi ja poro ovat eläneet parempaa elämää, villikala myös, joten niitä mieluummin kun mahdollista.
Voishan tuota kauraa kokeilla. Mutta kyllä lihapihvi on aina lihapihvi.
Ja Joulu ilman kinkkua ei ole joulu.