Varustelekan sarkapuku

StefanG
Viestit: 1922
Liittynyt: 17 Joulu 2013 12:21

Viesti Kirjoittaja StefanG »

Kopioin tänne kirjoitukseni eräältä toiselta foorumilta.

Kuva

Eilen hain postista ja tänään tuli vähän kokeiltua lunta lapioidessa. 0 astetta ja tuulta tuommoiset 5-6m/s. Paljas iho takin alla, ei mitään paitaa.
Ihan pikkuisen tuli tuulta läpi joka onkin plussaa. Kertoo että takki "hengittää" aika hyvin. Ei kuitenkaan läpäisyyt niin paljon tuulta että olisi vilu tullut. Ja normaalisti on joku paita tai useampi alla.
Suunnitelmissa on että pidän tätä Särmä-villatakkia mun Mosku-ventiletakin alla talvisin, pitäisi olla aika lyömatön yhdistelma.
Ainakin intti-ajalta on positiivisia muistoja kun oli sarkapuku alla ja päällä M62-maastopuku. M62 saatttoi olla läpimärkä mutta sarkatakin alla kuivaa ja lämmintä.

Olen tyytyväinen vaikkakin hintava takki. Mutta hyvin tehty, tarkistin ompeleet eikä ole valittamisen aihetta. Ensiluokkaista työtä tehneet Virossa. Lue lisää V-lekan sivuilta: https://www.varusteleka.fi/fi/product/s ... earch_ref=%


retkuilija
Viestit: 111
Liittynyt: 28 Heinä 2013 23:00

Viesti Kirjoittaja retkuilija »

Sarkapuvun hankinta tuli ajankohtaiseksi ja silmiin sattui Varustelekan yhdistelmä.
https://www.varusteleka.fi/fi/product/s ... usut/60021
https://www.varusteleka.fi/fi/product/s ... akki/59958

Näissä olisi päällisin puolin erittäin monipuoliset ominaisuudet kilpailijoihin nähden mm. tuuletukset kainaloissa ja kattavat suojaukset polvissa, kyynärpäissä ja takamuksessa. Takin taskut näyttävät aukeavan väärään suuntaan retkeilykäyttöä ajatellen.

Onko näistä jollakulla omakohtaista kokemusta toimivuudesta, materiaaleista kilpailijoihin nähden ja kokojen paikkansapitävyydestä? Sovitus- ja hypistelyreissu pohjoisesta on vähän turhan pitkä joten jos jollakulla on tietoa niin kiitollisuudella otetaan kaikki vastaan.
"...matkalla jossain päin Suomea..."
Vastaa Viestiin