Kun kuivasin viimeksi hirvenlihaa räystään alla, niin liha oli kuivana mukavan jämäkkää. Laitoin sen paperipussiin keittiön kaappiin ja kas, kohta se oli liian kuivaa. Huoneilma kuivatti sen liian kuivaksi ja rapsakaksi. Luulisin, että ennen vanhaan lihaa säilytettiinaina ulkokuivana, jolloin lihassa oli hieman joustavuutta.Pepi kirjoitti:Muoviin pakattu "kuivaliha" on liian usein tuollaista. Oikealle kuivalihalle riittää paperipakkaus.honkamukka kirjoitti:Petyin hiukan LAPIN KAAMOSLIHAN kuivalihaan. Muta eipä sitä täältä saakka tule palautettua.
Kolmenkympin ostos ja ainakin toisessa vakuumipakkauksessa sisus erilaista, kuin olen tottunut saamaan. Pinta kaunis, mutta sisus punaista mössöä. Olkaa tarkkana.
Tietenkin jos sisus on pehmeää mössöä, niin silloin kuivatus on jäänyt kesken.