MYYDÄÄN: Pyramiditeltta Mountain Laurel Designs Supermid

hapan korppu
Viestit: 92
Liittynyt: 23 Touko 2007 09:37
Paikkakunta: Oulun seutu

MYYDÄÄN: Pyramiditeltta Mountain Laurel Designs Supermid

Viesti Kirjoittaja hapan korppu »

Myydään Mountain Laurel Designsin Supermid https://mountainlaureldesigns.com/product/supermid/ ja siihen mukaan saman valmistajan kahden hengen sisäteltta, hiilikuituinen salko, kiilat ja saman valmistajan "jack pole" eli hiilikuituinen pätkä, jonka avulla teltan salon voi korvata vaellussauvalla. Huom.. kyseinen jatkoapala ei varsinaisesti ole tarkoitettu tälle telttamallille, mutta testattu käytännössä ja toiminut. Tosin myrskyssä en ole tällä teltalla ollut, joten "myrskytakuuta en jatkopalalle tohdi luvata. Telttakangas Silnylonia. Käytöstä/kokoonpanosta riippuen teltan paino on noin 750 gr - 1300 gr, joten kokoonsa nähden ultra-kevyestä kokonaisuudesta on kyse.

Teltta on ostettu kesällä 2019 ja sitä on käytetty alle 10 yötä yhteensä neljällä vaelluksella. Teltta on erittäin hyvässä kunnossa ja kaikki ehjää. Telttaa ei myydä uutena, mutta hyväkuntoisena käytettynä. Myyn teltan, koska vaellusharrastus on muuttunut ja tarvitsen tilalle yhden hengen teltan.

Telttaa mainostetaan valmistajan sivuilla 4+ hengen telttana, mutta minä kutsun sitä mielummin "palatsina" kahdelle hengelle.

Teltta tykötarpeineen tuli maksamaan USA:sta Suomeen tilattuna 800 USD plus lähetyskulut ja tullit, joten noin tonni kokonaiskustannuksiltaan, jos saman tilaa Suomeen. Hintapyynti tälle teltalle 550 EUR.

Myyn teltan mieluiten henkilölle, joka tulee teltan koepystyttämään ja noutamaan. Teltta on Oulun seudulla. Yhteydenotot 040 - 9611 412 ja toki myös valmistajan sivuilta tarkempia teknisiä tietoja. Voin myös lähettää kuvia ja videota teltasta tarvittaessa.