Salamajärven kansallispuisto

Avatar
Pepi
Viestit: 7208
Liittynyt: 23 Tammi 2006 18:16

Re: Salamajärven kansallispuisto

Viesti Kirjoittaja Pepi »

En löydä mistään kieltoa tai maksuvelvoitetta oman vesikulkuneuvon käytölle, jos ei kalasta. Onko ajatus vesillä liikkumisesta muussa kuin kalastusmielessä niin vieras?


Ainoa keino olla koskaan eksymättä on olla koko ajan perillä.
Micke
Viestit: 1824
Liittynyt: 30 Maalis 2011 14:15
Paikkakunta: Maalla

Re: Salamajärven kansallispuisto

Viesti Kirjoittaja Micke »

Pepi kirjoitti: 16 Touko 2022 20:25 En löydä mistään kieltoa tai maksuvelvoitetta oman vesikulkuneuvon käytölle, jos ei kalasta. Onko ajatus vesillä liikkumisesta muussa kuin kalastusmielessä niin vieras?
Ei kai sitä maksuvelvoitetta ole ollut vuoden 201X??? tms jälkeen, kun maksun oikellisuuden kyseenalaisuudesta tuli keskustelua täällä ja uskoisin että muutkin, kuin minä kysyi sitä sekä yrittäjältä, että MH:lta. Samalla kyllä taisi poistua Teijolta kielto käyttää omaa kanoottia melontaan jos ei kalasta. Edelleen näen nuo pakottavat säännöt käyttää yhteisyöyrittäjän kalustoa kalastuksessa, tai maksaa oman kaluston käytöstä erittäin epäilyttävänä, varsinkin kun tiedän että MH:n henkilökunta saa yhteistyöyrittäjiltä "näytteitä" heidän tarjoamista palveluista, jotta he voisivat kertoa niistä asiakkaille. Aikanaan pidin tätä vähän sisäisenä korruptiona, mutta ei se varmaan sitä ole....
"This is my nature, who I am
If you don´t like it, here I stand"
cobbo
Viestit: 556
Liittynyt: 22 Elo 2017 20:48

Re: Salamajärven kansallispuisto

Viesti Kirjoittaja cobbo »

Kolmen yön reissu Hirvaan kierroksella heitetty. Keli oli päivisin yllättävänkin kesäinen ja hikinen, ja repussa kannetut sadevarusteet ja fleecepaidat eivät viettäneet aikaa ulkoilmassa lainkaan. Yölämmöt putosivat kuitenkin miinuksen puolelle eli yöpymisvarusteissa sai olla eristävyyttä.

Kevät oli mahtavassa terässä kierroksen matkalla. Koivunlehdet näyttivät kasvavan melkein silmissä, ja katkeamaton linnunlaulu toi mieleen viime vuoden juhannusvaelluksen Muotkalla.
Vastaa Viestiin