Timoa kirjoitti:Oletteko kuivanneet täytettyä tuorepastaa? Lähinnä ennallistamisen toimivuus kiinnostaa.
Tuolta
https://www.mediterraneandirect.co.uk/p ... ice-flour/
ostin tortellinit, joissa oli sienitayte - ja aivan erinomainen "puristussuhde , eli hyvin pienesta paketista tuli iso ateria. Erityisesti kun keitin ne kana(kuiva)keittoon, hyva kun kaiken jaksoi syoda.
Risotot kestavat tehda 20 min, kun Gallon vastaava tulee hyvaksi 12 minuutissa. Ja Porcini Gallo -risottoon tietysti saman verran herkkutattteja kuin on pohja-aineksia... no, tuohon kestaa viela hetken aikaa kesaa kulua. Liemikuutio ja parmesania mukaan; harmi ettei sherrya myyda
pikkupurtiloissa, vahan niinkuin oliivioljya. Ei muuta kuin kaula poikki ja sekaan
-------
Osui vastaan esimerkki yo. eli tarkoitin tallaisia (n.10g)
http://www.minimus.biz/Marconi-Organic- ... -1100.aspx
jotka pastan (ja muunkin) saattamisessa "eloon" ovat hyvaksi avuksi
- saako Suomesta jostain vastaavia?