Pakkikeitin

Pitbull
Viestit: 9
Liittynyt: 29 Syys 2008 21:24
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Pitbull »

Tuota on tullut käytettyä siitä asti kun ostin sen ( viime syksynä ). Jätin siis trangia palapelin nurkkaan tämän keittimen yksinkertaisuuden takia ja kun se ei vie tilaakaan yhtään enempää kuin pakki. Tulee kuitenkin keiteltyä nuotiolla ruokia joskus, niin pakki vie voiton siinäkin. Poltin kulkee itselläni pakin sisällä pussissa. Onnistunut keksintö kerrankin ruotsilta :lol:


matsoni47
Viestit: 790
Liittynyt: 03 Tammi 2009 23:18
Viesti:

Viesti Kirjoittaja matsoni47 »

Tulipahan luettua jutut ruotsalaisesta pakkikeittimestä. Ihan hyvä, mutta ei tuulessa eikä omalla polttimellaan. Kokeiltu, meni keräykseen.
Paljon ennen niiden ilmestymistä markkinoillemme innovoin pakille semmoisen kahdesta puoliskosta rakentuvan tuulisuoja- keitin systeemin.
Neuvostoliittolaista lentokonealumiinia ja tulialueella ohut teräspelti ja ilmarako alumiiniin,1mm. Trangian poltin, tenumalli liekinrajoittimella voi keitellä hissukseen.Pitää vielä suunnitella matkapuhelinlaturi siihen polttimeen, tulee tuplahyöty.
Pakki on huomattavasti syvemmällä keittimessä ja pelaa tuulessakin hyvin. Todella monikansallista yhteistyötä! Niitä muuten kannattaa metsästää ruotsalaisia teräspakkeja, itselläni semmoinen on palvellut jo yli 45v. Samanlainen ellipsinmuotoinen kuin alumiinisetkin.

tutkijasissi
Avatar
George
Viestit: 3343
Liittynyt: 22 Marras 2007 21:58
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja George »

Minulla on aina tuo ruotsalainen pakki mukana. On parempi kuin suomalainen. Miksi suomalaiseen on tehty mutka?
Pakki on tarkoitettu nuotiolla keittämiseen.
Korpijaakko
Viestit: 6935
Liittynyt: 07 Touko 2009 16:14
Paikkakunta: Etelä-Karjala
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Korpijaakko »

George kirjoitti:- -Miksi suomalaiseen on tehty mutka? - -
Kovera pakin kylki sopii hyvin punahehkuista kaminan kylkeä vasten. Ruotsalaisten telttojen (ainakin kahden kokeilemani mallin) kamit ovat erilaisia, joten pakista on tehty ovaali.
Vastaa Viestiin