MMPS-sivutaskun huononnus

AeA
Viestit: 62
Liittynyt: 12 Heinä 2013 17:29

MMPS-sivutaskun huononnus

Viesti Kirjoittaja AeA »

Kuten joku epäilemättä tulee huomauttamaan, standardeissa MMPS-sivutaskuissa ei ole mitään vikaa, mihin todettakoon vain että ks. otsikko. Myös kuten minulle asiantuntemuksen syvällä rintaäänellä on todettu edellisen kerran mainitessani kellekään, että henkilökohtaisesti pidän suboptimaalisena ratkaisuna Crusaderin juomarakkotaskun sijaitsemista päälokeron sisällä, jolloin rakon täyttäminen kentällä vaatii rinkan jonkinasteista tyhjentämistä ja teknisesti toteuttamiskelpoisin ratkaisu tähän vain, ainoastaan ja pelkästään allekirjoittaneen oman pään sisällä sijaitsevaan "ongelmaan" todennäköisesti olisi tehdä rakolle paikka sivutaskuun, nollasta kahteen tai kolmeen litraa vettä on niin käsittämättömän painava esine, että vain ääliö edes ajattelisi sellaisen massan sijoittamista mihinkään muualle kuin täsmälleen selkärangan linjalle, mutta koska henkisen jälkeenjäämiseni lisäksi olen idiootti joka ei usko kun sanotaan ja niin tyhmä, etten ole pystynyt täysi 3 l rakko Halftrackin sivutaskussa, vastapuolen tasku tyhjänä, ja peruskuntolenkin normaalit 12-15 kg lisäpainoa päälokerossa lähimetsissä haahuillessani havaitsemaan tätä massiivista maailman räjäyttävää epäkeskoisuusongelmaa repun remelien kiristyksen jälkeen, niin pakkohan se oli jossain välissä tämäkin suunnitelma pistää paskartelujonossa pulppuilemaan kunnes päätyy pinnalle. Ja nyt se päätyi sen verran, että rakenneprototyyppi #0 on kasassa.

Tavoittelen tässä siis täysin kolossaalisen idioottimaista konseptia: MMPS-yhteensopivaa sivutaskua, jonka pääosaston takapuolelle on olemassaolevaan tarjontaan nähden puhtaana huononnuksena lisätty omaläppäinen, itsenäinen lokero juomarakolle, kartoille, jäykistelevylle, tai mitä tähän sairaaseen mieleen kenties sattuukaan vielä pulpahtamaan, höystettynä tiettyjen rakenteellisten ratkaisujen tekemisellä enemmän oman sairaan pään mukaisesti eli objektiivisesti katsoen täysin päin helvettiä.

Rakenneproton tarkoitus oli ensisijaisesti ajaa pahat savut ulos kokoonpanojärjestyksestä ja toissijaisesti kokeilla kokoonpanoa ilman hankalia nuppineuloja, joten kaikkien mittojen vähänsinnepäinolemisen lisäksi siitä puuttuu tarkoituksella melkein kaikki tilpehööri reunavahvikkeista läppien solkiin, yksi keskeinen käytönhelpotin, ja kaikki päiväreppufeaturet, joiden suhteen en ole vielä aivan varma soveltaisinko jotain omaa, kopioisinko Berghausilta, vai muokkaisinko PLCE-valjaista. Ehkä sekä että, saa nähdä kun jaksaa edetä vielä yhden tarviketilauksen vaativaan varsinaiseen protoon asti - mikä toivottavasti edistyykin vielä joskus kun tämä thread on nalkuttamassa aiheesta alitajunnassa.

Rumia kuvia, joita joudun pyytämään anteeksi: siviilissä en omista tähän puuhaan riittävän kokoista valotelttaa eikä kukaan maksa värikorjauksista tai jiipekkien optimoinnista:

http://www.saunalahti.fi/arolaan/crufts ... -front.jpg
http://www.saunalahti.fi/arolaan/crufts ... d-rear.jpg
http://www.saunalahti.fi/arolaan/crufts ... nplace.jpg

500 D cordura. Ei pitäne vettä, muttei kiinnosta. Ei ole tarkoitettukaan sukellusvarusteeksi, ynnä rinkassa on sateensuoja. En ole punninnut, enkä punnitse kuin aikaisintaan sen oikean proton.

P.S. YKK:n väri #579 "charcoal gray" my ass.


AeA
Viestit: 62
Liittynyt: 12 Heinä 2013 17:29

Viesti Kirjoittaja AeA »

Noni, koskapa Shelbyn hipit olivat taas maanpettureita ja pistivät suomalaisen itellamyyntialan suositeltujen käytäntöjen vastaisesti jämätarvetilauksen itellaan tilauspäivänä ja mokoma vielä ehti kilahtamaan itellalaatikkoon juuri ennen kuin iteljoonien maanpysäytyskampanja lopullisesti pysäytti siihenkin laatikkoon kulkevasta jakelusta kaiken paitsi Itellan jätepaperidumppauksen, varsinainen proto #1 onnistui pääsemään koskaan edes 30 % valmiiksi. Alkuperäisen suunnitelman mukaiset featuret toteutettu alkuperäisen suunnitelman mukaisilla materiaaleilla (pl. päiväreppusoljiksi ei nyt tähän aikatauluun saanut ITW Nexusta) ja mitoilla. Joitakin toiminnallisuuteen vaikuttamattomia viimeistelytoimenpiteitä suorittamatta, mutta kiinnostaa vielä vähemmän kuin ketään tämän lukijoista.

http://www.saunalahti.fi/arolaan/crufts/mmps/ sisältää nyt paitsi kuvat, jotka ovat edelleen yhtä paskoja, koska edelleenkään en siviilissä omista tämänkokoisille pökäleille riittävän suurta valotelttaa eikä kukaan edelleenkään maksa jiipekkien optimoinnista, myös reseptin, jotten unohda miten mokoma paske pantiinkaan kasaan kunhan saan näytettyä tälle vähän käyttöä ja kantapäisteltyä niillä keinoin mitä kaikkea protossa #2 pitää edelliseen nähden muuttaa. Paskalle työnjäljelle en voi mitään - parasta mihin näillä epämuodostuneilla räpylöillä pystyy - joten jos sellaisen katselu ei hotsita, tuskin kannattaa kliksuttaa linkkejä.
Vastaa Viestiin