Kvaldurin blogi

Kesäm reissut

10.09.2013 9:32Kesä on mennyt vauhdikkaasti, eikä vähiten siksi, että olin koko kesän töissä reissujen välissä. Odottavan aika on pitkä sanotaan, mutta sitten kun reissu rupeaa lähenemään, sitä huomaa, että kaikkea mahdollista on vielä tekemättä ja hoitamatta. Kiirehän siinä meinaa sitten monesti tulla tavaroiden pakkaamisen ja haalimisen kanssa.

Touko-kesäkuun taitteessa kävimme tekemässä parin viikon mittaisen reissun Itävaltaan, ensimmäinen viikko patikoinnin merkeissä ja toinen viikko kului fillarin selässä. Säät eivät varsinaisesti suosineet, mutta kohtuullisen oikealla varustuksella hommasta sai tehtyä mielekästä.

Olen tuon reissun päiväkirjat kirjoitellut jo lähes puhtaaksi ja ajattelin teidän iloksenne tai suruksenne niitä täällä julkaista yhden päivässä. Selkeästi patikointipäiviltä tuli enemmän kirjoitettavaa, mutta fillarireissullekin mahtui kaikkea pientä.

Ja kuten edellisessä postauksessani kirjoittelin, niin tulimme joitain päiviä sitten takaisin Sarekista, tai oikeastaan Stora Sjöfalletista jossa vietimme eniten aikaa. Maisemat olivat hulppeat ja kelit varsin kohdillaan, hieno reissu ja hienoa seuraa. Sellainen olo jäi, että heti takaisin.

-Kvald

Trackback URL-osoite tähän päiväkirjamerkintään on:

http://www.vaellusnet.com/turinat/trackback.php?e=1698

   

Kirjoittaja Viesti
Tähän päiväkirjamerkintääsi ei ole yhtään vastausta / kommmenttia.
Näytä edelliset viestit:   

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko -> Blogit -> Kvaldurin blogi -> Kesäm reissut