Vaellusturinat II
https://www.vaeltajankauppa.fi/
- Osta ja työllistä yh-äitejä Vietnamissa
 
Etusivu Rekisteröidy Ohje Vaellusnet Kuva MMS-Blog Vaellusturinat I Tilastot Avatarit  
Asentopaikkani Phoogle                      

Kantotulen lieskan leikintää Hammastunturin syksyisessä erämaassa.... Kulpakkojokea Hammastunturin kupeessa....... Kuoppajärvi Hammasjärven pohjoispuolella ja ruskainen haavikko........ Pyhä-Nattasen huipulta heinäkuun 2005 helteillä... Idyllinen Riestojoki Sompion luonnonpuistossa..... Anterin huipulta itäänpäin kevättalvella 1993.....
 

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko Ruokaohjeet ja vinkit Nyhtökaura
Näytä edelliset viestit:   
      Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia  
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin Siirry sivulle 1, 2  Seuraava

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe: Nyhtökaura
dailymail
10.01.2016 17:32


Viestejä: 2080
Onkohan kenellekään karttunut kokemuksia tällaisesta nyhtökaurasta? Voisi olla lupaava aine vaelluskäyttöön.
_________________
Mikään ei ole niin varmaa kuin minä
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Korpijaakko
10.01.2016 21:52


Viestejä: 6560
"- - kaupan hyllyille on tulossa - -"

Ei kokemusta vielä, mutta kiinnostaa kyllä. Kuulostaa kuitenkin märkätuotteelta ("- - se, ettei sitä tarvitse kypsentää, pelkkä pyöräytys pannulla riittää.") eli voi olla repussa painava. Tietty sitä voisi ehkä kuivata, jos ennallistuisi kohtuullisen nopeasti. Mutta kiinnostaa myös ihan arkiruuaksi kotiin. Tykkään ideasta.
_________________
Galleria ja blogi
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Sini-Marja
11.01.2016 8:28


Viestejä: 215
Minuakin kiinnostaa kovasti jahka tulee markkinoille. Tulee ihan arkikäyttöön ja varmasti vaelluksillekin kun noita soijatuotteita ei viitsisi määrättömästi vedellä. Olettaisin että ainesosien perusteella olisi kuivattavissakin. Smile
_________________
http://luontoloinen.blogspot.fi/
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
akallio
11.01.2016 9:55


Viestejä: 1532
Kaikenlainen laiskan ja/tai vegetaarin miehen "kuivaliha" kieltämättä kiinnostaa. Enpä ajatellutkaan tuon uutuuden mahdollisia vaelluskäyttöulottuvuuksia!
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
OS
10.02.2016 10:49


Viestejä: 6471
Hyvältä vaikuttaa.

http://www.iltalehti.fi/pippuri/2016020921090317_ah.shtml
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
PeteBee
10.02.2016 11:40


Viestejä: 838
Joko erä oli pieni tai ostajat kiihkossa tai molempia.

"Tammikuussa helsinkiläiseen ruokakauppaan saapunut pieni erä myytiin loppuun 12 minuutissa"
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
rautu
10.02.2016 12:05


Viestejä: 6662
"Finlandia-talon keittiöpäällikkö Mika Heiskanen uskoo tuotteen toimivan hyvänä vaihtoehtona kasvissyöjille, joita talon asiakaskunnassa on runsaasti."


Miksi kasvissyöjät tarvitsevat lihalta tuntuvan ja maistuvan korvikkeen? Vähän kuin homoille kaupattaisiin pumpattavaa Barbaraa. Laughing

Vertaus ehkä ontuu.... sori Cool
_________________

Ei oo häränpäivää!!
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
OS
10.02.2016 13:44


Viestejä: 6471
rautu kirjoitti:
"Finlandia-talon keittiöpäällikkö Mika Heiskanen uskoo tuotteen toimivan hyvänä vaihtoehtona kasvissyöjille, joita talon asiakaskunnassa on runsaasti."


Miksi kasvissyöjät tarvitsevat lihalta tuntuvan ja maistuvan korvikkeen? Vähän kuin homoille kaupattaisiin pumpattavaa Barbaraa. Laughing

Vertaus ehkä ontuu.... sori Cool


Ontuuhan se. Jospa (ainakin joitakin) kasvissyöjiä miellyttää syömänsä korvikkeen lihainen tunne ja koostumus. Samalla lailla jotkin homotkin voivat fiilistellä Barbaran kanssa. Wink
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Korpijaakko
10.02.2016 14:18


Viestejä: 6560
rautu kirjoitti:

- -
Miksi kasvissyöjät tarvitsevat lihalta tuntuvan ja maistuvan korvikkeen? Vähän kuin homoille kaupattaisiin pumpattavaa Barbaraa. Laughing

Vertaus ehkä ontuu.... sori Cool


Ontuu ja pahasti.

Minä pidän lihasta, mutta en pidä lihantuotantoon ehkä erottamattomastikin liittyvistä ongelmista. Epäilen myös, että lihaa ei riitä kohta kahdeksalle miljardille ihmiselle samaan tapaan kuin meille suomalaisille nyt. Jos joku tarjoaa hyvänmakuisen ja suutuntumaltaan miellyttävän tuotteen, niin olen enemmän kuin innoissani! Tosin jatkan kyllä lihan syömistäkin, ainakin sen verran, että pakastimen hirvenlihavaranto tästä vähenisi...
_________________
Galleria ja blogi
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
hannes
10.02.2016 15:18


Viestejä: 7674
Nyhtökaura vaikuttaa lupaavalta. Hankin sitä heti kun tulee tilaisuus.

Lihaa tulee syötyä liikaa jo oman terveyden kannalta.

Täytyy myös myöntää että kun vaikka possua syödessä sen kasvatusolosuhteet tulevat mieleen, on ne heti pakko työntää mielestä pois tai jää syömättä.

Hirvi ja poro ovat eläneet parempaa elämää, villikala myös, joten niitä mieluummin kun mahdollista.

Luomulihaa ei paljon ole tarjolla - valitettavasti-. Siinä eläinten kasvatus on inhimillisempää parempien elinolosuhteiden ansiosta.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
pesala
10.02.2016 16:56


Viestejä: 2240
hannes kirjoitti:
Nyhtökaura vaikuttaa lupaavalta. Hankin sitä heti kun tulee tilaisuus.

Hirvi ja poro ovat eläneet parempaa elämää, villikala myös, joten niitä mieluummin kun mahdollista.


Voishan tuota kauraa kokeilla. Mutta kyllä lihapihvi on aina lihapihvi. Very Happy
Ja Joulu ilman kinkkua ei ole joulu. Evil or Very Mad
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
dailymail
10.02.2016 18:55


Viestejä: 2080
pesala kirjoitti:
hannes kirjoitti:
Nyhtökaura vaikuttaa lupaavalta. Hankin sitä heti kun tulee tilaisuus.

Hirvi ja poro ovat eläneet parempaa elämää, villikala myös, joten niitä mieluummin kun mahdollista.


Voishan tuota kauraa kokeilla. Mutta kyllä lihapihvi on aina lihapihvi. Very Happy
Ja Joulu ilman kinkkua ei ole joulu. Evil or Very Mad
Kinkunhan voi leipoa nyhtökaurasta. Ero on tuskin suurempi kuin pumpattavalla ja aidolla Barbaralla. Smile
_________________
Mikään ei ole niin varmaa kuin minä
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
honkamukka
10.02.2016 20:03


Viestejä: 2871
dailymail kirjoitti:
pesala kirjoitti:
hannes kirjoitti:
Nyhtökaura vaikuttaa lupaavalta. Hankin sitä heti kun tulee tilaisuus.

Hirvi ja poro ovat eläneet parempaa elämää, villikala myös, joten niitä mieluummin kun mahdollista.


Voishan tuota kauraa kokeilla. Mutta kyllä lihapihvi on aina lihapihvi. Very Happy
Ja Joulu ilman kinkkua ei ole joulu. Evil or Very Mad
Kinkunhan voi leipoa nyhtökaurasta. Ero on tuskin suurempi kuin pumpattavalla ja aidolla Barbaralla. Smile


Mutta jos vaikka nyhtöpossua. Kotoinen ja aito on aina ostettua parempi, luulisin.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
murku
10.02.2016 20:34


Viestejä: 751
Tuntuu turhalta ruveta kauraa nyhtämään.Kokojyvähiutaleita puuroaineiksi ja lisäksi Pirjon kauraleipää aamupalalle, jo lähtee päivä käyntiin.Sen verran annan periksi että hyväksyn hukkakauranversojen nyhtämisen pois kaurahalmeesta satoa pilaamasta. Wink


Aloita jälkiruuasta,elämä on epävarma.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Blog Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
tst
11.02.2016 19:42


Viestejä: 3811
Nyhtökaura ja nyhtöpossu eivät kyllä taistele suomen kielen kauneimman sanan tittelistä, tulee jotenkin epämääräinen mielikuva tuosta nyhdöstä ja vielä kun ruoasta puhutaan. Miten lie livennyt lapasesta markkinoille tuo sana mutta testaan ilman muuta myös tuon kaurajutskan.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin Siirry sivulle 1, 2  Seuraava

 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


      Sivun alkuun  

Sivu 1 Yht. 2
Siirry sivulle 1, 2  Seuraava
Siirry: