Vaellusturinat II
- Osta ja työllistä yh-äitejä Vietnamissa
 
Etusivu Rekisteröidy Ohje Vaellusnet Kuva MMS-Blog Vaellusturinat I Tilastot Avatarit  
Asentopaikkani Phoogle                      

Kantotulen lieskan leikintää Hammastunturin syksyisessä erämaassa.... Kulpakkojokea Hammastunturin kupeessa....... Kuoppajärvi Hammasjärven pohjoispuolella ja ruskainen haavikko........ Pyhä-Nattasen huipulta heinäkuun 2005 helteillä... Idyllinen Riestojoki Sompion luonnonpuistossa..... Anterin huipulta itäänpäin kevättalvella 1993.....
 

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko Ruokaohjeet ja vinkit Vaellusmuona
Näytä edelliset viestit:   
      Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia  
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Seuraava

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
StefanG
02.03.2016 10:55


Viestejä: 1249
tst kirjoitti:
Sinappia on hyvä olla varuilta. https://www.youtube.com/watch?v=2DN59oQC-zE


Ja tärkeää on että se sinappi on virolaista: https://www.youtube.com/watch?v=WpPqVGxzGWU
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Ursus
02.03.2016 11:51


Viestejä: 7321
Täällä on käyty jo erillinen sinappikeskustelu.
_________________
Jos metsään haluat mennä nyt , sä takuulla yllätyt ...
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
tst
02.03.2016 11:57


Viestejä: 5337
^Vaellusmuonassa on sallittua käyttää myös mausteita. Smile
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
tst
21.03.2016 7:21


Viestejä: 5337
Vargilla oli hiljattain hyvä vinkki pekonin paistamisesta tikunnokkaan kääräistynä. Täytyypä myös testata näitä ja samalla siis sitä paistopekonia, nam. https://www.myllynparas.fi/reseptit/tikkusampylat EDIT Vielä mämmiä jälkkäriksi niin onhan autuas olo. https://fi.wikipedia.org/wiki/M%C3%A4mmi
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
markkut
21.03.2016 11:50


Viestejä: 479
Hymyilytti tuo "Jos et halua käyttää yrttejä, jätä ne pois taikinasta.". Laughing
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
gubbe
02.06.2016 19:16


Viestejä: 489
Minkälaisia kokemuksia löytyy seuraavista tuotteista: Blå band mansikka&riisipuuro, blå band vadelma&riisipuuro ja real turmatin possua hapanimeläkastikkeessa? Alkaa turmatin lappskaus ja lihakeitto tuntuun aika ykstoikkoiselta, vielä kun on keliakiakin kiusana eikä löydy pastoja......
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
luuppi
02.06.2016 21:10


Viestejä: 5098
Ei nyt ihan osu kysymykseen, mutta Herkutellen Retkella resepteja koekokatessa ovat BB ruoat osoittautuneet muita suolaisemmiksi. Siinahan ei ole mitaan vikaa sinallaan, mutta jos niita kayttaa ainesosina niin paras varoa lisaamasta enaa (mahd. ohjeeseen sisaltyvaa) lisasuolaa.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
sloth
03.06.2016 13:10


Viestejä: 4
gubbe kirjoitti:
Minkälaisia kokemuksia löytyy seuraavista tuotteista: Blå band mansikka&riisipuuro, blå band vadelma&riisipuuro ja real turmatin possua hapanimeläkastikkeessa? Alkaa turmatin lappskaus ja lihakeitto tuntuun aika ykstoikkoiselta, vielä kun on keliakiakin kiusana eikä löydy pastoja......


Se mansikka riisipuuro on täyttä sontaa. Ei mitään tekemistä riisipuuron kanssa, ja mansikan maku on hailea ja paha.

Blå bandin muut retkiruoat ovat hyviä.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Patikoitsija
09.07.2016 17:23


Viestejä: 1769
Ensimmäinen lomaviikko ja ensimmäinen vaellus/hillatiedustelu Ukk-polkua osin soveltaen etelästäpäin Tulppioon. No, sää ei ollut kovin kesäinen ja retken anti oli varsin keskinkertainen kaikkiaan. Karhun sonnat ja rajan kopterin bongasimme kolmen päivän aikana sekä tavallisimmat lintulajit. Huono maku jäi suuhun Mountain House pasta with lasagne sauce pussiruoasta, päiväys oli menossa umpeen 4/2018. Maku oli erittäin muovinen tai miten sen maun kuvailisi, voiko hapenpoistaja antaa oudon sivumaun? Hapenpoistaja ei vaikuttanut rikkoutuneelta ja pakkaus mielestäni ehjä. Vatsa kesti tämän kuitenkin, vatsani ei ole kovin herkkä.

Blå bandit olivat maukkaita ja tuoretta pientä purokalaa pääsimme maistamaan myös.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
luuppi
09.07.2016 21:07


Viestejä: 5098
Yhtaan hyvaa Mountain House ateriaa en ole viela syonyt, ja vieroksun kaikkia valmistajia, jotka tarvitsevat tuon hapenpoistotyynyn (vai onko se kosteutta vastaan?).

MUTTA, MUTTA,
minulla on juuri tuo etelastapain Tulppioon suunitelmissa. Mista aloitit; yopymispaikat, lopetus Tulppion Tuville(ko)? Poispaasy (inhimilliseen hintaan)?
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Patikoitsija
09.07.2016 21:29


Viestejä: 1769
Kemihaara.fi:n palvelu lienee kohtuuhintainen kyydin suhteen. Meillä oli toinen auto odottamassa Discossa: kaveri oli jo tätä ennen pyytänyt harria kaksi päivää Nuortilla. Discon väki kertoi 45cm+ harreista sekä kirvesvarren mittaisista taimenista tälle kesälle. Itse kohautin olkapäitä, kala on kala kunhan sillä nälkä siirtyy kuten puroilla tapahtuikin sitten. Räntselmäseljän porokatiskalta etenimme kuutonen huiputtaen ja kupeella yöpyen. Tästä Värriöjoen latvoille, Tulppionlatva-aapaa ja -joen läheisyyttä pitkin. Hillat ovat kypsymässä todella epätasaisesti, määrällisesti ei huippuvuosi ole tämä. Nuo maisemat voi tuntua yksipuolisilta, kapeita kuusia, rämeitä ja nevoja. Vankat hongikot vältettiin tällä matkalla, seuraava vaellus sitten aihkimäntyjen maisemiin.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Korvapuoli
10.07.2016 11:36


Viestejä: 2601
Viimesen kerran ostin valmismuonapussin muutama vuosi sitten.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Blog Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
tst
15.11.2016 12:17


Viestejä: 5337
Täytyy ostaa nahatonta turskafilettä 9,90 €/kg ja harjoitella sen keittämistä. Norskit ovat asiantuntijoita tässä ja naureskelevat kuulema turisteille jotka grillaavat turskaa. Toisella sivustolla oli sopiva ohje jota en nyt löytänyt mutta se meni jotenkin että kirveellä pätkitään sopivia turskapaloja ja keitetään ne merivedessä ja jos on pippureita ja sipulia niin huiskitaan niitä joukkoon ja vajaan 10 min kuluttua eikun ääntä kohti. https://www.arla.fi/reseptit/keitetty-turska-voilla/
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Vesseli
15.11.2016 12:21


Viestejä: 492
Rolling Eyes
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Hamalainen
15.11.2016 13:09


Viestejä: 3412
Korvapuoli kirjoitti:
Viimesen kerran ostin valmismuonapussin muutama vuosi sitten.


ostin joku aika sitten isohkon läjän erilaisia valmisruokia. Nyt nälkä lähtee Very Happy
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Seuraava

 
Tutustu muihin vastaavaan asiaan liittyviin keskusteluihin (Hakee kaikki keskustelut joiden otsikoissa esiintyy sama sana)
Aihe Kirjoittaja Foorumi Vastaukset Lähetetty
Vaellusmuona ilman keittomahdollisuutta karskinen Ruokaohjeet ja vinkit 61 10.08.2008 15:35 Katso viimeisin viesti
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


      Sivun alkuun  

Sivu 14 Yht. 16
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16  Seuraava
Siirry: