|
|
|
|
Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
|
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
StefanG 02.03.2016 10:55
Viestejä: 1260 |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
Ursus 02.03.2016 11:51
Viestejä: 7395 |
Täällä on käyty jo erillinen sinappikeskustelu. _________________ Jos metsään haluat mennä nyt , sä takuulla yllätyt ... |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
tst 02.03.2016 11:57
Viestejä: 5399 |
^Vaellusmuonassa on sallittua käyttää myös mausteita.  |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
tst 21.03.2016 7:21
Viestejä: 5399 |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
markkut 21.03.2016 11:50
Viestejä: 479 |
Hymyilytti tuo "Jos et halua käyttää yrttejä, jätä ne pois taikinasta.".  |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
gubbe 02.06.2016 19:16
Viestejä: 489 |
Minkälaisia kokemuksia löytyy seuraavista tuotteista: Blå band mansikka&riisipuuro, blå band vadelma&riisipuuro ja real turmatin possua hapanimeläkastikkeessa? Alkaa turmatin lappskaus ja lihakeitto tuntuun aika ykstoikkoiselta, vielä kun on keliakiakin kiusana eikä löydy pastoja...... |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
luuppi 02.06.2016 21:10
Viestejä: 5102 |
Ei nyt ihan osu kysymykseen, mutta Herkutellen Retkella resepteja koekokatessa ovat BB ruoat osoittautuneet muita suolaisemmiksi. Siinahan ei ole mitaan vikaa sinallaan, mutta jos niita kayttaa ainesosina niin paras varoa lisaamasta enaa (mahd. ohjeeseen sisaltyvaa) lisasuolaa. |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
sloth 03.06.2016 13:10
Viestejä: 4 |
gubbe kirjoitti: |
Minkälaisia kokemuksia löytyy seuraavista tuotteista: Blå band mansikka&riisipuuro, blå band vadelma&riisipuuro ja real turmatin possua hapanimeläkastikkeessa? Alkaa turmatin lappskaus ja lihakeitto tuntuun aika ykstoikkoiselta, vielä kun on keliakiakin kiusana eikä löydy pastoja...... |
Se mansikka riisipuuro on täyttä sontaa. Ei mitään tekemistä riisipuuron kanssa, ja mansikan maku on hailea ja paha.
Blå bandin muut retkiruoat ovat hyviä. |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
Patikoitsija 09.07.2016 17:23
Viestejä: 1813 |
Ensimmäinen lomaviikko ja ensimmäinen vaellus/hillatiedustelu Ukk-polkua osin soveltaen etelästäpäin Tulppioon. No, sää ei ollut kovin kesäinen ja retken anti oli varsin keskinkertainen kaikkiaan. Karhun sonnat ja rajan kopterin bongasimme kolmen päivän aikana sekä tavallisimmat lintulajit. Huono maku jäi suuhun Mountain House pasta with lasagne sauce pussiruoasta, päiväys oli menossa umpeen 4/2018. Maku oli erittäin muovinen tai miten sen maun kuvailisi, voiko hapenpoistaja antaa oudon sivumaun? Hapenpoistaja ei vaikuttanut rikkoutuneelta ja pakkaus mielestäni ehjä. Vatsa kesti tämän kuitenkin, vatsani ei ole kovin herkkä.
Blå bandit olivat maukkaita ja tuoretta pientä purokalaa pääsimme maistamaan myös. |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
luuppi 09.07.2016 21:07
Viestejä: 5102 |
Yhtaan hyvaa Mountain House ateriaa en ole viela syonyt, ja vieroksun kaikkia valmistajia, jotka tarvitsevat tuon hapenpoistotyynyn (vai onko se kosteutta vastaan?).
MUTTA, MUTTA,
minulla on juuri tuo etelastapain Tulppioon suunitelmissa. Mista aloitit; yopymispaikat, lopetus Tulppion Tuville(ko)? Poispaasy (inhimilliseen hintaan)? |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
Patikoitsija 09.07.2016 21:29
Viestejä: 1813 |
Kemihaara.fi:n palvelu lienee kohtuuhintainen kyydin suhteen. Meillä oli toinen auto odottamassa Discossa: kaveri oli jo tätä ennen pyytänyt harria kaksi päivää Nuortilla. Discon väki kertoi 45cm+ harreista sekä kirvesvarren mittaisista taimenista tälle kesälle. Itse kohautin olkapäitä, kala on kala kunhan sillä nälkä siirtyy kuten puroilla tapahtuikin sitten. Räntselmäseljän porokatiskalta etenimme kuutonen huiputtaen ja kupeella yöpyen. Tästä Värriöjoen latvoille, Tulppionlatva-aapaa ja -joen läheisyyttä pitkin. Hillat ovat kypsymässä todella epätasaisesti, määrällisesti ei huippuvuosi ole tämä. Nuo maisemat voi tuntua yksipuolisilta, kapeita kuusia, rämeitä ja nevoja. Vankat hongikot vältettiin tällä matkalla, seuraava vaellus sitten aihkimäntyjen maisemiin. |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
Korvapuoli 10.07.2016 11:36
Viestejä: 2614 |
Viimesen kerran ostin valmismuonapussin muutama vuosi sitten. |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
tst 15.11.2016 12:17
Viestejä: 5399 |
Täytyy ostaa nahatonta turskafilettä 9,90 €/kg ja harjoitella sen keittämistä. Norskit ovat asiantuntijoita tässä ja naureskelevat kuulema turisteille jotka grillaavat turskaa. Toisella sivustolla oli sopiva ohje jota en nyt löytänyt mutta se meni jotenkin että kirveellä pätkitään sopivia turskapaloja ja keitetään ne merivedessä ja jos on pippureita ja sipulia niin huiskitaan niitä joukkoon ja vajaan 10 min kuluttua eikun ääntä kohti. https://www.arla.fi/reseptit/keitetty-turska-voilla/ |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
Vesseli 15.11.2016 12:21
Viestejä: 492 |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
Hamalainen 15.11.2016 13:09
Viestejä: 3428 |
Korvapuoli kirjoitti: |
Viimesen kerran ostin valmismuonapussin muutama vuosi sitten. |
ostin joku aika sitten isohkon läjän erilaisia valmisruokia. Nyt nälkä lähtee  |
|
Sivun alkuun |
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|
|