Vaellusturinat II
Osta ja työllistä yh-äitejä Vietnamissa
 
Etusivu Rekisteröidy VaellusWiki Ohje Vaellusnet Kuva MMS-Blog Vaellusturinat I Tilastot Avatarit Valokuvakilpailu WAP  
Asentopaikkani Phoogle | Retkeilijän kiintopisteet                      

Kantotulen lieskan leikintää Hammastunturin syksyisessä erämaassa.... Kulpakkojokea Hammastunturin kupeessa....... Kuoppajärvi Hammasjärven pohjoispuolella ja ruskainen haavikko........ Pyhä-Nattasen huipulta heinäkuun 2005 helteillä... Idyllinen Riestojoki Sompion luonnonpuistossa..... Anterin huipulta itäänpäin kevättalvella 1993.....
 

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko Yleisiä retkeilyyn liittyviä sekalaisia asioita Retkiaiheinen aputyökalu - Retkilaskuri.net
Näytä edelliset viestit:   
      Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia  
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe: Retkiaiheinen aputyökalu - Retkilaskuri.net
Kvaldur
03.02.2008 0:38


Viestejä: 11
Tervehdys kaikille vaeltajille ja viikonloppukulkijoille.

Olen kehitellyt tässä tovin verran veppipohjaista sovellusta jonka avulla repun pakkaamisen suunnittelu olisi hieman helpompaa ja nyt tuntuu siltä, että sitä voisi vähän testauttaa ihmisillä.

Eli jos haluat päästä tutustumaan ennakkoon kyseiseen sovellukseen, niin laita tulemaan YV:tä ja saat lisätietoja, tunnukset sekä osoitteet yms. tavarat. Myös sähköposti on pätevä tapa ottaa yhteyttä.

Jatkokeskustelua itse sovelluksesta voidaan varmaan alkaa käymään sitten jossain vaiheessa esim. tällä foorumilla, mutta nyt alkuvaiheessa hoidetaan palautteet yms. jutut palvelun sisäisillä toiminnoilla sekä yv:illä.

Alkuvaiheessa varmaan n. 10 käyttäjää on sopiva määrä testaamaan ja antamaan kommentteja, eli ei kannata myöhästyä. :)

-Toni
Toni@niitti.org
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Blog Käy lähettäjän sivustolla Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Kvaldur
09.06.2008 23:19


Viestejä: 11
Noniin. Palvelua on säädetty tässä kevään ajan ja nyt se toivottavasti olisi sillä mallilla, että sinne kehtaa muitakin päästää kokeilemaan.

Lyhyesti kerrottuna kyseessä on sovellus jonka tarkoitus on auttaa repun sisällön suunnittelussa ja pakkauksessa. Tiedän että monilla teistä on olemassa Excelit jonne olette kaikki omat rakkaat tavaranne laittaneet ja joista löytyy kaikki tärkeimmät ominaisuudet, samanlainen oli itselläni. Sitten loppui excelistä ominaisuudet ja päätin tehdä jotain vähän laajempaa ja tarjota sitä muillekin sitten kun se saavutti sellaisen pisteen.

Mitään taloudellisia taka-ajatuksia tuossa ei vielä ole, mahdollisesti jossain vaiheessa sinne tulee muutama retkeilyaiheinen banneri joilla makselen sitten palvelun vuosimaksuja pois.

http://www.retkilaskuri.net on siis osoite tuolle palvelulle.

Palvelu toimii ilman rekisteröintiä testikäytössä, mutta esim. omia reppuja ei voi ilman tunnuksia tallentaa ja joitain muitakin toiminnallisuuksia on pois käytöstä käyttäjätunnistuksen puutteen vuoksi silloin.
Itse rekisteröitymisen pitäisi kuitenkin olla kohtuullisen kivutonta, täytetään vain lomake halutulla käyttäjänimellä, salasanalla ja toimivalla spostiosoitteella, palvelu sitten lähettää vahvistusviestin annettuun osoitteeseen ja tämän jälkeen tunnukset ovat käytettävissä.

Ominaisuuksia on kertynyt aika kasa, toivottavasti myös joitain sellaisia joita teiltä puuttuu exceleistä. Wink
Tulossa on myös sellaisia ominaisuuksia joita itse kaipaan, mutta haluaisin palvelulle muutamia aktiivisia käyttäjiä joilta tulisi palautetta palvelun kehittämisestä, kanavalla ei ole väliä, tänne voinee antaa julkisia ehdotuksia.

Kyseessä ei ole trendikäs sosiaalinen palvelu jossa kaikki voivat lähetellä toisilleen kuvia uusista kengistä, vaan ihan puhdas yhden käyttäjän palvelu joka palvelee satunnaista sekä aktiivista retkeilijää. Yhteisöllinenkin ominaisuus löytyy, uusien tuotteiden lisääminen sekä reppujen tallennus jotka molemmat näkyvät kaikille rekisteröityneille käyttäjille.

Kokeilkaa ja kertokaa kokemuksia, kehittelen tuota ihan puhtaasti muiden retkeilijöiden ja omien tarpeitteni pohjalta, joten jos ette kerro mikä on huonosti, oletan keksineeni täydellisen palvelun. Wink

-Toni
Satunnainen retkeilijä ja samoilija

P.S Tässä vaiheessa muuten vielä viralliset kiitokseni testaamiseen osallistuneille ja palautetta palvelusta antaneille.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Blog Käy lähettäjän sivustolla Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

 
Tutustu muihin vastaavaan asiaan liittyviin keskusteluihin (Hakee kaikki keskustelut joiden otsikoissa esiintyy sama sana)
Aihe Kirjoittaja Foorumi Vastaukset Lähetetty
Patikka.net 10-vuotta Turhankävelijä Tiedotuskanava 28 28.01.2016 21:20 Katso viimeisin viesti
Boikotti Varuste.net varg62 Hölynpöly... 18 22.12.2014 20:21 Katso viimeisin viesti
Varuste.net Rovaniemi Kesävaellusvarusteet 29 26.04.2013 11:57 Katso viimeisin viesti
Myydään Magellan Triton 500 (huuto.net) axu Ostetaan ja Myydään 5 22.09.2008 21:07 Katso viimeisin viesti
Varuste.net admin Yhteistyökumppanit / Mainostajat 0 02.09.2008 11:32 Katso viimeisin viesti
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


      Sivun alkuun  

Sivu 1 Yht. 1
Siirry: