Vaellusturinat II
Osta ja työllistä yh-äitejä Vietnamissa
 
Etusivu Rekisteröidy VaellusWiki Ohje Vaellusnet Kuva MMS-Blog Vaellusturinat I Tilastot Avatarit Valokuvakilpailu WAP  
Asentopaikkani Phoogle | Retkeilijän kiintopisteet                      

Kantotulen lieskan leikintää Hammastunturin syksyisessä erämaassa.... Kulpakkojokea Hammastunturin kupeessa....... Kuoppajärvi Hammasjärven pohjoispuolella ja ruskainen haavikko........ Pyhä-Nattasen huipulta heinäkuun 2005 helteillä... Idyllinen Riestojoki Sompion luonnonpuistossa..... Anterin huipulta itäänpäin kevättalvella 1993.....
 

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko Ruokaohjeet ja vinkit reiterin sapuskat
Näytä edelliset viestit:   
      Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia  
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin Siirry sivulle Edellinen  1, 2

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
hannes
24.02.2008 16:24


Viestejä: 9220
KallenKaviaaria oli näkkärin ainoana päällisenä joskus kauan sitten Shocked
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
pena
24.02.2008 22:49


Viestejä: 1396
Lainaus:
P.S. Reiterit on kamalanmakuisia, kuten myös Blå Bandit. Hyi!

Mitä niitä morkkaamaan. Ei niitä ole tarkoitettu sunnuntai-illan juhlapäivällisille, vaan helppotekoisiksi energianlähteiksi rankalla vaelluksella. Muualla syötynä ne kyllä tietysti ovat vihonviimeistä mössöä.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
boueme
24.02.2008 23:55


Viestejä: 2997
Minä voisin syödä reiteriä sunnuntainakin kotioloissa. Kanaviilokkiin en koske tikullakaan, kuten en myöskään pinaattikeittoon. Jäniksen kanssa tehtiin sellainen sopimus, että jos minä en syö sen kasviksia, se ei juo minun kaljoja.

-B
_________________
Ihmisen viisaus on rajallinen, mutta ihmisen tyhmyys on rajaton.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti Blog Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
luuppi
13.11.2016 9:40


Viestejä: 5155
Vanha ketju, mutta:
Reiterin nettisivuilla on mukavaan painoon saatu lihapyorykat ja muussi (ei mitaan lisaa vain vetta, vaan ihan oikeasti pannussa paistettavia).
- onko noita nakynyt missaan kaupoissa
- tai vielakin parempi: onko mausta kokemusta (netistahan saa kylla tilattua)?
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
jarski
13.11.2016 10:39


Viestejä: 234
Reiterin lihapullat + muussi on tullut testattua, mutta jäi viimeiseksi kerraksi. Muusi oli hyvää. Lihapullat oli myös tosi hyviä kun laittoi reilusti lisää mausteita. Mutta ne lihapullat piti pyöritellä itse, ja lopulta oli enemmän lihaliisteriä sormissa kuin pannulla paistumassa. Melko työlästä ja aikaavievää, ei yhtään samaa henkeä kuin muut Reiterin pöperöt.

Reiterin soossit olleet vuodesta 2010 alkaen pääruokani vaelluksilla. Vaihtelua tarjoaa yleensä vain tuore kala ja perunamuusijauhe. Maukkaampaa kuin Blå bland vastaavat, heikompaa kuin Real turmaatit. Mutta hinta/laatu erinomainen, tilaan yleensä kerran vuodessa Kärkkäisiltä laatikollisen. 1hlö pussi ollut 5.90e, tuplapussi 7.90e muistaakseni. Kun kevättalvella tilaa niin on hyvin aina varastossa, joten saa mitä haluaa.

Reiterin ravitsevuudesta sen verran, että 1hlö pussi on hieman liian pieni pääruuaksi, ellei sitten ole kalaa tarkoitus napostella pitkin iltaa. Tuplapussi taas on liian iso ja jämän hävitys ärsyttää.

Reiterin alumiinipussi on aika vaativa hävittää polttamalla, verraten esimerkiksi kaljatölkkiin. Suositeltavaa siis raijata takaisin sivistykseen.

Se on kyllä että Reiterit pistää paskan lentämään hätäisesti. Minulla tuo on muutenkin vaelluksella ongelma, joten kesti vähän hokaista että Reiter aiheuttaa tätä. Olen huomannut että ilmiö liittyy vain niihin missä on nautaa/sikaa. Siksi olen siirtynyt enemmän kanajuttuihin, joihin ehkä myös kyllästyy hitaammin. Metsästäjän pataa on tullut syötyä niin monta kymmentä pussia, että päätin ottaa välivuoden.
_________________
Sensaatiomaista, tulitaistelu osterien kesken!
http://adventuresofolodinvalid.blogspot.fi/
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
luuppi
13.11.2016 14:02


Viestejä: 5155
Kiitos Jarski, myos tuosta hankintavihjeesta. Kovin on heikko valikoima Hesan retkeilyliiikkeissa - ehka olen ollut vaaraan aikaan liikkeella.

Enpa taida kokeilla, kun paistinpannukaan ei yleensa ole mukana.

Kana-pasta linja minullekin on vakiintunut valmisruoissa (BB on silta osin hyvaa); kaikki BBt lapilinjan tuntuvat olevan suolaisempia kuin muiden valmistajien. Ei haittaa kun kayttaa sellaisenaan, mutta jos menee ainesosaksi johonkin keitokseen, on paras olla ripauttamatta lisaa.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
markkut
14.11.2016 9:52


Viestejä: 479
Kerran olen noita Reiterin lihapullia kokeillut ja päällimmäiseksi jäi kyllä mieleen hyvä maku. Ihan kuin kotona tehtyjä lihapullia, ei säilyke- tai einesfiilistä. Onhan niissä vähän vaivaa, mutta kiva syödä kesken reissun oikeamman tuntuista ruokaa, kun nuo muut retkiruuat ovat kuitenkin lopulta aika samanlaisia mössöjä kaikki.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
luuppi
14.11.2016 13:22


Viestejä: 5155
Hmmm, pala silikonoitua leivinpaperia paistinpannun pohjalle, pyorittelyyn, sormet mariksi... eikohan tuo onnistu. Taytyy sittenkin kokeilla (puolukoita/ karpaloita kun kuitenkin on karistyksen kylkiaisiksi)
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
akallio
14.11.2016 13:26


Viestejä: 1745
Reiterin lihapullat maistui aikoinaan ihan hyvälle. Ilmeisesti joku Reiterin yleismauste on kuitenkin sellainen, että siitä voi tulla ihmiselle elinikäinen raja vastaan. Nykyään ei enää mikään noista maistu ja lihapullat tuntuivat epämääräisille kökkäreille, joilla ei ole mitään tekemistä lihapullien kanssa.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
TREKKING
14.11.2016 15:00


Viestejä: 3939
Tulihan noita joskus muinoin syötyä vallan pääruokana vaelluksilla, lopputuloksena oli tila jolloin kaikki maistuivat samalta rasvaiselta mössöltä joka ei lähtenyt astioistakaan millään pois, laittoivat vatsaan lopulta vauhtia ainakin vähintään runsaan ilmanmuodostuksen muodossa ja turhan kallistakin se silloin ainakin oli.
_________________
Kyllä Siperia opettaa!
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Blog Käy lähettäjän sivustolla Vastaa lainaamalla viestiä
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin Siirry sivulle Edellinen  1, 2

 
Tutustu muihin vastaavaan asiaan liittyviin keskusteluihin (Hakee kaikki keskustelut joiden otsikoissa esiintyy sama sana)
Aihe Kirjoittaja Foorumi Vastaukset Lähetetty
20vrk:n vaelluksen sapuskat boueme Ruokaohjeet ja vinkit 49 27.09.2011 22:11 Katso viimeisin viesti
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


      Sivun alkuun  

Sivu 2 Yht. 2
Siirry sivulle Edellinen  1, 2
Siirry: