|
|
|
|
Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia
|
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: Mysli, mutta minkä kanssa? |
Capella 02.12.2014 20:14
Viestejä: 370 |
Syöttekö siltään vai mitenkä myslin vaelluksella? Olen kehittänyt kotioloihin aika tuhdin myslin, jossa on vähän siemeniä ja pähkinöitäkin, jota voisi rouskutella vaelluksella. Tosin syön sen maustamattoman jugurtin kera, jota ei vaellukselle saa mukaan. _________________ http://fi.wikipedia.org/wiki/Capella |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
PeteBee 02.12.2014 20:16
Viestejä: 970 |
Joku kuivana pussista tai sitten rasvattomasta maitojauheesta tehty litku. Vaikka siinä ei kauheesti ole maidon makua, niin aina se pelkän veden voittaa. |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
Eräkulkuri 02.12.2014 20:24
 Viestejä: 2308 |
PeteBee kirjoitti: |
Joku kuivana pussista tai sitten rasvattomasta maitojauheesta tehty litku. Vaikka siinä ei kauheesti ole maidon makua, niin aina se pelkän veden voittaa. |
Olen vaihtanut perinteisen kaurapuuron mm. parapähkinöillä terästettyyn Lidlin erikoismysliin, jonka sekoitan lämpimään veteen kuivajauhosta tehtyyn mustikka-vadelmakiisseliin. Siitä saa tuhdin lisän aamuateriaan. _________________ Elämä opettaa, nimittäin eräelämä |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
Pepi 02.12.2014 20:31
 Viestejä: 6807 |
Ekströmin mustikkasopan kanssa, kylmänä. Jauhetta saa ainakin Haaparannan Coopista. _________________ Ainoa keino olla koskaan eksymättä on olla koko ajan perillä. |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
tst 02.12.2014 21:03
Viestejä: 5393 |
Mustikkasoppa jauhe ja mysli lähtee jatkossa mukaan, kiitoksia vinkistä ja Capellalle myös kiitos hyvistä aiheista! |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
Kajakkipummi 02.12.2014 21:11
Viestejä: 87 |
Samoilla jäljillä Eräkulkurin kanssa.
Lidlin myslissä, vihreä pussi koska inhoan sinisen pussin kookoslastuja, on paljon kuivahedelmiä ja päkinöitäkin tarpeeksi minun makuuni. Kiisselijauhe samainen mustikka-vadelma. Joko kylmään tai lämpimään veteen.
Tuosta kiisselistä saa muuten hyvän pohjan kun siihen lisää poimittuja metsämarjoja. Käy vaikka sellaisenaan tai lettujen päälle. NAM. _________________ Meloen perille... retkimeloen.
www.kajakkipummi.net |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
Tazba 02.12.2014 21:22
Viestejä: 24 |
Itsellä myslinä Rainbow muromysli (ruskea paketti). Menee sellaisenaan viileän veden kanssa.
Jos on kolea teltta-aamu niin saatan keittää veden ja samalla yksi O'boy kaakao annospussi mukaan.
Myslini mitoitan yleensä n. 500 Kcal annokseksi + mahdollinen kaakao. |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
Korpijaakko 02.12.2014 21:57
Viestejä: 6935 |
Myslinä on useimmiten Rainbown spelttimuromysli höystettynä rusinoilla (ja pähkinöillä/manteleilla). Joskus jotain muutakin.
Kesällä sekoitan mukaan yleensä rasvatonta maitojauhetta ja sotken homman kylmään veteen. Tekee hyvää kuumana aamuna kun aurinko moukaroi tunturissa. Ajattelin, että ensi kesänä kokeilen jogurtin valmistamista reissun päällä: valmis hapan juuri mukaan ja päälle maitojauhetta ja vettä. Pitäisi periaatteessa toimia.
Talvella vaihtoehtoja on enemmän:
- rasvaton maitojauhe ja kylmä vesi kuten kesällä
- maitojauhe (rasvaisessa enemmän energiaa ja tässä maistuu hyvältä), kaakaojauhe ja kuuma vesi, kuuman myslin kanssa myös taatelipalat maistuvat hyvin
- maitojauhe, kaakaojauhe ja hera-proteiini (suklaan makuinen) ja ehkä myös taatelia, tästä saa tosi tuhdin setin!
- Ekströmsin mustikkasoppa (yietysti kuumaan veteen, jotta suurustuu!) tai mustikka-vadelma lämminkuppi (huonompi vaihtoehto, mutta saa kotimaasta) _________________ Galleria ja blogi |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
PeteBee 02.12.2014 22:24
Viestejä: 970 |
Myslinä mulla on itse tekemä enkä sen kanssa ole oikein koskaan tykännyt kiisseleistä tai marjakeitoista. Varmaan johtuu siitä, että kun mysli on makeaa, niin siihen ei kaipaa makeeta kiisseliä. |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
reelland 07.12.2014 13:42
Viestejä: 141 |
Muromysli + kuuma vesi + vartin haudutus muovirasiassa = puuromainen eväs |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
luuppi 07.12.2014 16:33
Viestejä: 5099 |
Alkureissusta pilkon ison appelsiinin sekaan. Myohempina paivina syon jotain muuta, yhdistelman huonon hyoty/paino suhteen takia. |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
Kullervo 07.12.2014 16:52
Viestejä: 996 |
reelland kirjoitti: |
Muromysli + kuuma vesi + vartin haudutus muovirasiassa = puuromainen eväs |
Tää täytyykin kokeilla, kuulostaa makean maukkaalta. |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
Mikael 02.01.2015 0:27
 Viestejä: 119 |
Jos kantti kestää niin äidinmaitokorvikkeessa on perhanasti energiaa. Tuttelimainen sivumakukin on joissain merkeissä paljon miedompi, ja siihen tottuu äkkiä. Teen yleensä mysli/korvikesekoituksen valmiiksi kotona minigrippiin joka aamuksi. Lisää vain veden ja syö suoraan pussista.
Mysliäkin voi paahtaa itse ja lisäillä niin paljon pähkinöitä kuin vain itse pystyy syömään. Punnitse ja säästä niminen kauppaketju toimii näihin tod hyvin! |
|
Sivun alkuun |
|
Kirjoittaja |
Viesti Viestin aihe: |
Pepi 02.01.2015 10:54
 Viestejä: 6807 |
reelland kirjoitti: |
Muromysli + kuuma vesi + vartin haudutus muovirasiassa = puuromainen eväs |
Miksi myslin rapea suutuntuma pitäisi pilata hauduttamalla se mössöksi? _________________ Ainoa keino olla koskaan eksymättä on olla koko ajan perillä. |
|
Sivun alkuun |
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|
|