Vaellusturinat II
- Osta ja työllistä yh-äitejä Vietnamissa
 
Etusivu Rekisteröidy Ohje Vaellusnet Kuva MMS-Blog Vaellusturinat I Tilastot Avatarit  
Asentopaikkani Phoogle                      

Kantotulen lieskan leikintää Hammastunturin syksyisessä erämaassa.... Kulpakkojokea Hammastunturin kupeessa....... Kuoppajärvi Hammasjärven pohjoispuolella ja ruskainen haavikko........ Pyhä-Nattasen huipulta heinäkuun 2005 helteillä... Idyllinen Riestojoki Sompion luonnonpuistossa..... Anterin huipulta itäänpäin kevättalvella 1993.....
 

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko Muut varusteet Uudempi otsalamppukeskustelu
Näytä edelliset viestit:   
      Kaikki ajat ovat GMT + 2 tuntia  
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
varsijousi
19.02.2019 21:06


Viestejä: 1022
Ledlenser7R on tosi edullinen laatuunsa nähden, tuon pariston/akun varoitin -ongelman? voi poistaa aina varalla olevien AAA -paristojen/vara-akun avulla, en pidä sitä minkäänlaisena ongelmana noin 45 euron otsalampussa, muutoinhan se on hinta/laatusuhteeltaan erinomainen. Virtanäppäin on kiusallinen löydettävä paljainkin käsin otsalla olevasta lampusta ja liian paljon "ohjelmoitavia" valaistusvaihtoehtoja, mutta sopivalla harjoittelulla saa pari-kolme variaatiota käyttöön. Yleensäkin lamput ovat turhan monimutkaisia, pahimmillaan "tietokoneella ohjelmoitavia". Minkä helskutin tähden, kyseessä on valaisin, yksinkertainen lamppu??...
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Resupekka
19.02.2019 22:50


Viestejä: 1232
Minulla on tehokkaampina otsalamppuina Ledlenser H14R2 ja Armytek HP50 "lämpimällä" valkoisella valolla. Vaikka Ledlenser on hiukka tehokkaampi varsinkin muokattavan valokuvion takia, tykkään enemmän Armytekistä, koska valo on paljon luonnollisempi ja parantaa maaston "luettavuutta".
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
oml
07.10.2019 20:47


Viestejä: 310
oml kirjoitti:
Led Lenser H7.2 otsalampussa tuntuu olevan melko tarpeeton/huonosti suunniteltu Matalan paristotehon varoitin. Saattaa johtua osittain pakkasestakin (mutta sama ilmeni myös sisähommissa) eli jo noin 2,5 käyttötunnin jälkeen lamppu alkaa vilkutella jo paristojen tyhjenemis merkkivilkutusta. Paristot kestävät siitä huolimatta noin 10 päivää ja yhden päivän aikana lamppu palaa noin 2,5 tuntia. Otsalampussa kannattaa pitää päällä ”näppäinlukkoa” koska lamppu näyttää syttyvän turhankin helposti lampun paristokotelon säätönapista. Itse valaisin osassa oleva virtanappi taas on turhankin pieni kohmisilla sormilla ja hanskoilla painettavaksi.
https://www.xxl.fi/led-lenser-led-lenser-h7-2-otsalamppu/p/1105495_1_style
Lampun ostin tarjouksesta Tokmannin Vaeltaja merkkisen 3w otsalampun tilalle, joka 3€ hintaisena toimii erinomaisesti, lamppu ei ole välittänyt vesisateista, rännästä eikä lumestakaan.Paristojen vaihtokin on helpompaa kuin Led Lenserin lampussa.
https://www.tokmanni.fi/otsavalo-3w-6438114780015

Hiukan päivitystä, 25.10.2018 XXL:lästä ostetusta Led Lenser H7.2 otsalampusta loppui tänään (7.10.2019) virtakytkimestä käyttötunnit Confused . Kävin näyttämässä otsalamppua XXL:lässä ja myyjätäti ihmetteli hetken rikkinäistä virtakytkintä ja kävi sitten hakemassa hyllystä uuden samanlaisen otsalampun tilalle. XXL:lälle pitää siis antaa plussaa takuuasioiden hoidosta, mutta toivottavasti uusi otsalamppu kestäisi normaalissa työmaakäytössä edes vuoden ennen hajoamistaan.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

 
Tutustu muihin vastaavaan asiaan liittyviin keskusteluihin (Hakee kaikki keskustelut joiden otsikoissa esiintyy sama sana)
Aihe Kirjoittaja Foorumi Vastaukset Lähetetty
vielä uudempi vaellusjalkine kes... k... Timoa Kesävaellusvarusteet 28 25.07.2012 18:48 Katso viimeisin viesti
Otsalamppukeskustelu boueme Muut varusteet 145 13.09.2011 13:36 Katso viimeisin viesti
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


      Sivun alkuun  

Sivu 7 Yht. 7
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Siirry: