Vaellusturinat II
Osta ja työllistä yh-äitejä Vietnamissa
 
Etusivu Rekisteröidy VaellusWiki Ohje Vaellusnet Kuva MMS-Blog Vaellusturinat I Tilastot Avatarit Valokuvakilpailu WAP  
Asentopaikkani Phoogle | Retkeilijän kiintopisteet                      

Kantotulen lieskan leikintää Hammastunturin syksyisessä erämaassa.... Kulpakkojokea Hammastunturin kupeessa....... Kuoppajärvi Hammasjärven pohjoispuolella ja ruskainen haavikko........ Pyhä-Nattasen huipulta heinäkuun 2005 helteillä... Idyllinen Riestojoki Sompion luonnonpuistossa..... Anterin huipulta itäänpäin kevättalvella 1993.....
 

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko Lappi Kemihaaran Loman tilanne v. 2017
Näytä edelliset viestit:   
      Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia  
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe: Kemihaaran Loman tilanne v. 2017
jupelto
12.11.2017 13:04


Viestejä: 40
Vuosi on kulunut siitä, kun tänne viimeksi kirjoitin. Silloin oli ajatus, että tämän vuoden lokakuussa olisimme sulkeneet ovet. Nyt olemme päättäneet jatkaa toistaiseksi. Teimme aika ison remontin lämmitsjärjestelmään, kun kaukolämpöputki maan alla alkoi vuotaa, näiltä osin se on tällä hetkellä kunnossa. Tämä työ täällä kairassa on vieläkin motivoivaa, ja tulevalle vuodellekin on jo ennakkovarauksia mukavasti. Tämän vuoden aikana on tapahtunut monenlaista, iloisia ja surullisia asioita.

Oli mielenkiintoista seurata Rakitsaojan kammin valmistusprojektia. Kammi on saanut todella hyvän vastaanoton, helpottaahan se merkittävästi Korvatunturilla käyntiä ja lisää turvallisuutta. Joten vielä kerran kiitos kaikille talkoissa mukana olleille tavalla tai toisella.

Yhteistyö UK-puiston kanssa jatkuu mikäli se meistä on kiinni. Joskus tuntuu, että puisto-organisaatio on unohtanut nämä laitapuolen alueet täysin. Itse olen ollut kansanedustajiin yhteydessä, mutta heitä tulee yleensä vastaus, ettei me voida vaikuttaa asioihin. Tästä olen kyllä eri mieltä, koska ympäristöministeriö ja maa- ja metsätalousministeriö ovat näissä asioissa paljon vartijoina. Sanottakoon, että kaikki on kiinni tahtotilasta.

Syksyinen katoamistapahtuma oli pitkälle saman tyyppinen kuin toissa talvena; ennalta varautuminen ei ollut riittävä. Erämaa sakottaa joskus pienestäkin virheestä kuten suurin osa näissä kairoissa kulkijoista tietää. Haluan korostaa: tehkää reittisuunnitelma kirjekuoreen, jonka pudotatte Kemihaaran postilaatikkoon). Laittakaa auton rekisterinumero ja paluupäivä vaikkapa päivän tarkkuudella kirjekuoren päälle. Tullessanne voitte noukkia kirjeen postilaatikosta. Suurin osa kulkijoista käykin sisällä ja kertoo reittisuunnitelmistaan, mutta ruuhka-aikoina kulkijoita on kymmeniä niin kaikki ei välttämättä jää mieleen. Emmekä aina ole itsekään paikan päällä. Olen ajatellut viedä tähän tarkoitukseen postilaatikon parkkipaikalle.
Aina kun täällä kairassa jotain tapahtuu, olemme toiminnan keskipisteessä halusimmepa tai emme.

Monenlaisia ajatuksia liikkuu tälläkin hetkellä mielessä kuluneesta kaudesta ja teistä monista jo tutuksi tulleista kulkijoista, joten kiitokset kaikille kulkijoille.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
heluna74
12.11.2017 13:37


Viestejä: 3273
Oli taas mukava poiketa Kemihaarassa lokakuussa, kaikki sujui totutun sutjakkaasti (yöpaikan varaus, vaikka Juhani ja Helena eivät olleet tullessani paikanpäällä).

Mukavaa oli kuulla, että kemihaaralaiset jatkavat vielä toimintaa. Postilaatikko vaikuttaa oikein hyvältä idealta - varsinkin, jos kulkijat eivät jätä liikkumistietojaan omaisilleen. Itse jätän aina tyttärelle kaikki vaihtoehdot kulkemisistani; reitit ja ideat kulkemisesta, kun tuppaa matkan edetessä vaihtumaan kelien yms mukaan.

Voimia ja jaksamista sinne perukoille Very Happy!
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Ursus
12.11.2017 15:52


Viestejä: 8107
Näitä smanlaisia ketjuja on kaksi, joten suljetaan tämä ja jatketaan toisessa, jossa on jo enemmän kommentteja. Heluna voinee siirtää oman kommenttinsa sinne.
_________________
Jos metsään haluat mennä nyt , sä takuulla yllätyt ...
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

 
Tutustu muihin vastaavaan asiaan liittyviin keskusteluihin (Hakee kaikki keskustelut joiden otsikoissa esiintyy sama sana)
Aihe Kirjoittaja Foorumi Vastaukset Lähetetty
Kalkkoivin tuvan tilanne? sisko Lappi 7 23.03.2019 10:14 Katso viimeisin viesti
Kemihaaran reitit kaptu Lappi 14 20.03.2019 18:16 Katso viimeisin viesti
Kemihaaran alueen kelkkaurat ADEman Lappi 23 03.03.2019 11:36 Katso viimeisin viesti
Hammastunturin erämaa, elokuu 2017 Kuukkeli Kuvagalleria 3 23.08.2018 23:42 Katso viimeisin viesti
Alta Via 1 kesällä 2017 Mummis Muu maailma 12 18.02.2018 21:38 Katso viimeisin viesti
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


      Sivun alkuun  

Sivu 1 Yht. 1
Siirry: