Vaellusturinat II
Osta ja työllistä yh-äitejä Vietnamissa
 
Etusivu Rekisteröidy VaellusWiki Ohje Vaellusnet Kuva MMS-Blog Vaellusturinat I Tilastot Avatarit Valokuvakilpailu WAP  
Asentopaikkani Phoogle | Retkeilijän kiintopisteet                      

Kantotulen lieskan leikintää Hammastunturin syksyisessä erämaassa.... Kulpakkojokea Hammastunturin kupeessa....... Kuoppajärvi Hammasjärven pohjoispuolella ja ruskainen haavikko........ Pyhä-Nattasen huipulta heinäkuun 2005 helteillä... Idyllinen Riestojoki Sompion luonnonpuistossa..... Anterin huipulta itäänpäin kevättalvella 1993.....
 

Vaellusturinat II Foorumin päävalikko Ostetaan ja Myydään Koira vaelluskaveriksi
Näytä edelliset viestit:   
      Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia  
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe: Koira vaelluskaveriksi
Silla
02.08.2015 15:21


Viestejä: 9
Muistan taannoin jonkun etsineen itselleen aikuista koiraa vaelluskaveriksi, niin laitanpa ilmoituksen nyt tännekin.
Eli viisi vuotias kastroitu urospartacollie (lyhyeksi ajeltu turkki) etsii uutta kotia. Väsymätön vaelluskaveri, uskollinen isännälleen. Paras koti tälle kaverille olisi olla jonkun aikuisen kaverina, asustella kutakuinkin erämaassa/syrjäseudulla, jossa saa vapaana viipottaa menemään. Ilmoittaa vieraista.
Ei ole agressiivinen, mutta sellaiseksi saattaa tulkita koiran paimennusvietin (voi paimentaa näykkäisemällä). Syy minkä takia tämä kaveri etsii uutta kotia toistamiseen on se, että juurikin lasten kanssa on liian raju. Kärsii myös ajoittain kovastikin eroahdistuksesta ja jos kotisi on linnasi ja et kaipaa oveesi raapimisjälkiä - tämä heppu tuskin on oikea sinulle. Mieluiten elelisi varmasti niin, että saisi vapaana kuleksia ja sitten halutessaan tulla sisälle yöksi nukkumaan. Välillä on käynyt (karannut) muutamankin tunnin omalle reissulleen, vaan aina tulee takaisin kotiin. Ei ole kuitenkaan mikään pihanperän häkissä/narun päässä elelevä tarhakoira, vaan mieluiten kulkee joka puolelle isännän mukana. Yrittää dominoida, eli tarvitsee selkeän auktoriteetin. Kuitenkin kyseessä on herkkä rotu, joka kaipaa myös rapsutusta, huomiota ja seuraa.
Erittäin älykäs, keksii jekkua jos toistakin, jos pitkästyy.
Hinta ei laisin ole tässä asiassa nyt ratkaiseva tekijä, vaan se, että oikeanlainen koti löytyy. Kaveri on ollut elämänsä aikana jo kahdessa kodissa ja soisi sen lopullisen löytyvän. Pelkällä hyvällä tahdolla ja yritteliäisyydellä tästä koirasta ei tehdä esim. kerrostaloon tai perheeseen sopeutujaa, vaan uskon todellakin noiden edellä mainittujen kriteerien olevan kutakuinkin välttämättömät. Esim. omien polkujen kulkija ja ns. erakkoluonteinen ihminen saisi tästä kaverista todellakin älykkään ja uskollisen ystävän. Voin kuljettaa koiran mihinpäin Suomea tahansa.
Mikäli sinulla olisi tarjota koti tälle kaverille, soittele nroon 0407551159
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Kairatar
02.08.2015 18:07


Viestejä: 114
Tuo koirahan kuulostaa aivan minulta, tilaa tarvitsevalta, vaellushaluiselta ja uskolliselta isännälleen. Laughing Ottaisin oitis, jos en asuisi kerrostalossa. Koko ajan on kyllä pyrkimys maan pinnalle, hakusassa tontti tai valmis pikku hirsitalo maalta.
Eihän kenelläkään ole maata myytävänä 50 km:n säteellä Oulusta, luonnonkauniilta paikalta (tontti mielellään >½ ha)? Sinne voisin sitten Sillan partacollien ottaa kaveriksi.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä

Kirjoittaja Viesti           Viestin aihe:
Silla
02.08.2015 18:24


Viestejä: 9
Very Happy Nonni. Tästähän tulee tällainen dominoefekti...toivottavasti äkkiä löytyisi se maapaikka Kairattarelle, niin meidän koirus saisi uuden kodin! Vaan tosiaan saa vinkata tästä kodinetsijästä sitten laajemmaltikin kaikille, josko vaan joku sopiva paikka tulee mieleen. Persoona tuo koira on tosiaankin... pelkää muuten myös ruohonleikkureiden pörinää. Vaan on sitä pariin otteeseen paennut jonnekin lähimetsään kuusen alle ja sitten palaillut vähin äänin kun tilanne rauhoittunut.
 Sivun alkuun
Personal Photo AlbumNäytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Vastaa lainaamalla viestiä Vaellusnetin käyttäjät kartalla
Lähetä uusi viesti  Vastaa viestiin

 
Tutustu muihin vastaavaan asiaan liittyviin keskusteluihin (Hakee kaikki keskustelut joiden otsikoissa esiintyy sama sana)
Aihe Kirjoittaja Foorumi Vastaukset Lähetetty
Kanootti ja koira varg62 Melonta 0 07.11.2015 19:15 Katso viimeisin viesti
Teräskantit ja koira tyy Talvivaellusvarusteet 6 23.01.2014 15:32 Katso viimeisin viesti
Piilolan polku ja koira Timi Lappi 5 25.07.2012 22:22 Katso viimeisin viesti
Koira mukana, mitä huomioitava? Pekka Lappi 155 06.05.2012 10:06 Katso viimeisin viesti
Kadonnut koira (kääpiöpinseri) Inarissa Joihku Lappi 0 11.10.2010 18:55 Katso viimeisin viesti
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


      Sivun alkuun  

Sivu 1 Yht. 1
Siirry: